Куди піти на вихідні у Вінниці: 10 найцікавіших подій!

Афіша Вінниці - MoeMisto.ua
Автор:
Афіша Вінниці - MoeMisto.ua
20 вересня 2019

Попереду сонячні вихідні після важкого трудового тижня. Плануйте свій відпочинок правильно, а Афіша Вінниці MoeMisto.ua. вам у цьому допоможе! Ми підготували добірку найцікавіших подій для дорослих, дітей, любителів активного відпочинку та для веселої компанії.

Куди піти на вихідні у Вінниці: 10 найцікавіших подій!

1)   «ДІЛИ» еко фест 

Якщо тобі не байдуже майбутнє нашої планети, тоді відвідай Еко фест  «ДІЛИ» . Це фестиваль для тих, хто хоче врятувати планету від сміття і при цьому трохи розважитись. На тебе чекають Eco-bazar, Барахолка, Арт-простір, виступи відомих гуртів, таких як "ТОНКА", "YUKO" . А ще вперше у Вінниці виступить молода українська співачка Jerry Heil! Ії пісню "Охрана отмєна" знають усі! 

2)  ХХIIІ міжнародний фестиваль VINNYTSIA JAZZFEST - 2019 

Чудова новина для шанувальників джазової музики, адже розпочався найстаріший джаховий фестиваль України, який цього року пройде під гаслом «блискучий». Протягом трьох днів, з 20 по 22 вересня, у Вінниці з ексклюзивними програмами виступлять найкращі зірки світового джазу з 8 країн: України, Польщі, Південно-Африканської Республіки, Ямайки, Ізраїлю, Австрії, Бельгії та Люксембургу. А на феєричному концерті-закритті відбудеться…ВСЕСВІТНЯ  ПРЕМ’ЄРА!

3)  Міжнародний фестиваль "Гей, соколи" 

21 вересня на Вінниччині пройде колоритний фестиваль, присвячений унікальній людині — музиканту Тимку Падурі, автору відомої пісні “Гей, соколи”. У програмі фестивалю виступи музичних колективів, презентація фільму, книги та встановленням рекорду наймасовішого виконання пісні «Гей, соколи!». Повну програму фестивалю дивись на сайті MoeMisto.

4)  Міжнародна виставка котів

Якщо бажаєте весело провести час усією родиною – завітайте на Міжнародну виставку котів, яка триватиме 21 та 22 вересня з 10:00 до 19:00. На виставці будуть представлені рідкісні і модні породи.

5)  Перформанс плейбек-театру 

21 вересня Дніпровський плейбек-театр "Сусіди" запрошує на свій перформанс, щоб почути та відтворити історії вінничан. 
Кожен з присутніх може поділитися своєю розповіддю. Історії можуть бути будь-якими: веселими чи сумними, короткими чи довгими, про минуле, сучасне чи навіть сон, головне - щоб головним героєм був сам оповідач. Після коротких слів ведучого актори і музиканти відтворюють почуту історію, додаючи їй сценічності.

6)  Вечірка Old School

Якщо ви хочете драйвово розважитись в одному з кращих клубів Вінниці, тоді 21 вересня приходьте у "SkyRoom",  де на вас чекають улюблені хіти.

7)  Майстер-клас "Cake-Pops"

Спеціально для маленьких кулінарів! 22 вересня відбудеться найсмачніший майстер-клас у твоєму житті. це - чудова нагода провести час цікаво і з користю. Будемо виготовляти диво-тортики на палочці - "Cake-Pops"

8)  Фестиваль пива та закусок

3 20 вересня по 6 жовтня у Арт-пабі "Beer&Blues" ви матимете можливість поринути у справжню атмосферу OKTOBERFEST'у

Наймаштабніше свято пива в кращому ПАБі міста де на вас чекає: пиво власного виробництва, надзвичайно смачна кухня, розіграші призів, концертна програма кожної пт,сб.

9)  Фонтан Roshen

Відвідайте унікальний світломузичний фонтан «Roshen» , адже незабаром традиційне закриття фонтану Рошен. Дивись розклад роботи фонтану цього сезону щоб не пропустити найулюбленіші світлові шоу!

10)  Кіно у Вінниці

Зараз у кінотеатрах можна подивитися науково-фантастичний фільм До зірок, продовження культового фільму Рембо: Остання кров, фільм який знятий на реальних подіях 2003 року Державні таємниці та інші. Повний розклад кіно дивись тут.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як правильно їздити на електровелосипеді не порушуючи ПДР?
Як правильно їздити на електровелос... Коли ми їздимо на електровелосипеді, то розуміємо, що це популярно та безпечно. Ми можемо легко пересуватися містом. Але...
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших рецептів від українських зірок
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших р... 5 травня святкуватимемо світле свято Воскресіння Господнє! На кожному Великодньому столі обов'язковим елементом є паска....
15 замків та палаців Вінниччини
15 замків та палаців Вінниччини Вінницька область є лідером за кількістю історичних пам'яток, а саме замків, садиб, палаців, фортець і маєтків. Їй посту...