Напівмарафон близько. Де тренуватися і як розважитися 25-26 травня

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
22 травня 2019

Уїк-енд - не найкращий час для того, щоб залишатися в стінах квартири, сидячи перед телевізором. Тим більше, коли попереду наймасштабніша спортивна подія весни - напівмарафон у Вінниці. MoeMisto.ua вибрали варіанти куди піти до та після забігу. Де розважитися, потренеруватися та відпочити на вихідних (25-26 травня) шукай далі.

Напівмарафон близько. Де тренуватися і як розважитися 25-26 травня

Де підготуватися?

1.Центральний парк культури і відпочинку ім. Горького

Найкращим місцем для тренувань слід вважати центральний міський парк культури і відпочинку ім. М. Горького. Тут є і сучасний стадіон зі спеціальним покриттям для бігу і тренажери для розминки і підтримання форми. Також тут можна просто подихати свіжим повітрям і підготуватися не тільки фізично, але і морально.

2. Парк Дружби народів

Багато дерев і озеро - от що можна сказати про парк Дружби народів. Вздовж озера можна займатися спортом, є тенісний корт і можливість покататися на катамаранах. Родзинкою стане мотузковий парк, який підніме рівень адреналіну.

3. Fitness Time, тренажерний зал

Для тих, хто не хоче готуватися до забігу на свіжому повітрі є альтернатива - тренажерний зал  Fitness Time. Бігові доріжки, кардіо зони, різні види фітнесу, пілатесу і йоги можна знайти тут. Професійні, кваліфікаційні тренери допоможуть при необхідності.

Де поїсти?

1. Мультирозважальний комплекс «River City» («Рівер Сіті»)

Мультирозважальний комплекс «River City» («Рівер Сіті») є чудовим місцем, де можна не тільки смачно поїсти, але і розважитися. З вікон закладу відкривається чудовий вид на головну візитку Вінниці - фонтан Roshen.

2. Мережа закладів харчування «Grill Pub» («Гриль Паб»)

В самому центрі міста знаходиться популярна мережа закладів харчування «Grill Pub» («Гриль Паб»). Місце чудово підійде для любителів смачно та ситно поїсти. Більша частина страв готується на відкритому гриль-барбекю, який знаходиться в центрі залу.

3. Ресторан «Mc'Laud Pub» («Маклауд паб»)

Пообідати на літній терасі можна в ресторані «Mc'Laud Pub» («Маклауд паб»). Затишний інтер’єр, привітні працівники забезпечать вам позитивне враження і зарядять гарним настроєм на усі вихідні.

                                                                           

4. «ChillyPizza» («Чілі Піца»)

Японську та італійську кухню можна скуштувати в невеликій, але дуже затишній піцерії неподалік від фонтанів. Лояльні ціни, смачні страви та хороший сервіс налаштують вас на перемогу в напівмарафоні.

5. Арт-паб «Beef Eater»

Окрім ситних страв в пабі є широкий асортимент для тих, хто слідкує за фігурою або вегетаріанець. У закладі часто відбуваються концерти українських гуртів. Можна поєднати прослуховування музики зі смачною вечерею.

Де переночувати?

1.Комплекс відпочинку«Harvest»(«Харвест»)

Комплекс відпочинку на будь-який гаманець. Тут є і економ та стандарт номери, так і люкс та VIP. На території закладу можна відпочити в альтанках і послухати музику. Також є послуги масажиста.

2. Спа-комплекс «Deninna»(«Денінна»)

Окрім великого вибору спа-процедур у комплексі «Deninna» є чудовий готель для туристів. У номерах є двоспальні ліжка, безкоштовний доступ до інтернету та телевізор.

3. "VinHostel" ("ВинХостел")  

Для бюджетних напівмарафонців переночувати можна у сучасному та географічно зручному хостелі "VinHostel". Номери є 4-х та 8-ми місними. Також є кімната відпочинку, де можна приготувати самостійно їжу та подивитися телевізор.

Де розважитися?

1.Світломузичний фонтан «Roshen»

Головною візитівкою міста є унікальний світломузичний фонтан «Roshen». Фонтан працює щодня та унікальний тим, що знаходиться не на суші а на водній поверхні і має висоту струменя до 60 метрів. В програмі є денні, вечірні і нічні шоу.

2.Відпочинок на теплоходах по Південному Бугу

Пристань "Вінниця" запрошує всіх вінничан та гостей міста здійснити захоплюючу подорож на теплоходах "Л. Ратушна" та "Пирогов М. І"! Такі “тури” працюють в будні, вихідні і в святкові дні. Вартість коливається від 80 до 140 гривень.

3.Боулінг в РК «ЛЮДИ Fusion Place»

Найбільша в місті площадка для боулінгу із 20 доріжками знаходиться у ТРЦ Мегамолл. Навіть якщо, ви ніколи не грали, то досвідчені інструктори зроблять з вас професіонала). Вартість доріжок у вихідні дні коливається від 200 до 245 гривень.

4.Міжнародна виставка котів "Травневий La Murr"

Саме цього уїк-енду у Вінниці відбудеться міжнародна виставка котів "Травневий La Murr".  

Буде представлено більше 10 видів порід пухнастиків. Ринги та цікаві розповіді від заводчиків не дадуть засумувати.

5.Музей моделей транспорту у Вінниці

Рік тому у Вінниці відкрили музей з 5037 моделями транспорту. У музеї в межах програми виховання дітей та молоді будуть безкоштовні групові екскурсії для школярів, для решти відвідувачів вхід буде платним.

Які сувеніри купити на пам’ять?

  • листівку з найцікавішими місцями Вінниці у книгарні «Є»;
  • магніти, у будь-якій сувенірній лавці;
  • кавові горнятка у «Каві на сходах»;
  • саморобне печиво, яке продають у Fatto a mano.

Отож, план дій для найкрутішого відпочинку і підготовки до напівмарафону виглядає так:

  • визначитися з бажаннями, де хочете залишитися на ніч, потренеруватися чи смачно поїсти;
  • забронювати номер чи столик, відповідно до обраного закладу;
  • обрати чим себе розважити у вільний час;
  • і готуватися до вихідних, які назавжди залишиться в вашій пам’яті!

Читай також:

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як правильно їздити на електровелосипеді не порушуючи ПДР?
Як правильно їздити на електровелос... Коли ми їздимо на електровелосипеді, то розуміємо, що це популярно та безпечно. Ми можемо легко пересуватися містом. Але...
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших рецептів від українських зірок
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших р... 5 травня святкуватимемо світле свято Воскресіння Господнє! На кожному Великодньому столі обов'язковим елементом є паска....
15 замків та палаців Вінниччини
15 замків та палаців Вінниччини Вінницька область є лідером за кількістю історичних пам'яток, а саме замків, садиб, палаців, фортець і маєтків. Їй посту...