Різновиди професійних холодильних вітрин

hold.com.ua
Автор:
hold.com.ua
21 травня 2024

Від правильного вибору обладнання значною мірою залежать тривалість зберігання продуктів та успіх торгівлі. Так, холодильна вітрина забезпечує не тільки відповідний температурний режим, але й вигідно демонструє товар покупцям. Компанія Hold пропонує чималий вибір цих агрегатів. 
Для окремих товарів необхідні різні температурні режими. Тобто для зберігання кондитерських виробів, овочів, напоїв, фруктів чи заморожених продуктів умови помітно відрізняються. Саме тому виробники професійного обладнання пропонують кілька варіантів вітрин.

Різновиди професійних холодильних вітрин

Середньотемпературні моделі

Обладнання користується надзвичайним попитом, бо підходить для зберігання в торговому залі різноманітних продуктів. Усередині вітрини температура знаходиться в межах 0-7 градусів. Такі умови підходять для розміщення:

  • готових салатів;
  • гастрономії;
  • молочних виробів;
  • напівфабрикатів;
  • сирів;
  • ковбасної продукції.

Дизайн холодильних вітрин дуже різноманітний. Це дозволяє встановлювати пристрої в невеликих магазинах або продуктових відділах супермаркетів.

Морозильні вітрини

Холодильне обладнання цього типу використовується для зберігання продуктів, які потребують наднизьких температур. Всередині можуть бути:

  • заморожені овочі та фрукти;
  • м’ясо та риба;
  • гриби;
  • ягоди.

Швидке заморожування до температури –10…–18 градусів дає змогу зберігати в продуктах харчування корисні речовини. Наприклад, заморожені ягоди не поступаються в кількості вітамінів свіжим. При цьому тримати продукцію можна доволі довго.

Комбіновані моделі

Крім зазначених вище типів вітрин, існують моделі, які можуть підтримувати температуру в більш широкому діапазоні. Універсальні варіанти забезпечують температурний режим у межах –10…+10 градусів. Тобто всередину можна покласти будь-яку продукцію, вибравши відповідні налаштування.

Всі перераховані типи холодильних вітрин буде зручно замовити в компанії Hold. Якщо відкриваєте новий магазин, варто звернути увагу на таке корисне обладнання.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Обираємо ідеальний помічник для приготування кави
Обираємо ідеальний помічник для при... Якщо ви шукаєте ідеального помічника, щоб насолоджуватися ароматною кавою кожного ранку, тоді кавова машина в Алло може...
12 речей, які потрібно встигнути зробити до кінця літа у Вінниці
12 речей, які потрібно встигнути зр... Літо – це свіжі емоції, враження, відкриття, цікаві події, зустрічі та знайомства, маленькі божевілля і великі плани. І...
Англійська для подорожей: Як швидко вивчити базові фрази
Англійська для подорожей: Як швидко... Дізнайтеся, як швидко вивчити базові фрази англійської для подорожей! Наша стаття пропонує практичні поради та ефективні...