5 спектаклів, які доведуть, що театр - це мистецтво!

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
30 січня 2017

Театральний сезон 2017 у Вінниці обіцяє бути неабияким. На нас чекають і комедії, і мюзикли, і навіть балет. А що вже казати про акторські склади! Ви тільки уявіть свою акторську майстерність на вінницькій сцені показуватимуть народні артисти України Остап Ступка, Володимир Горянський, Олексій Вертинський, зірка серіалів «Коли ми вдома», «Слуга народу» і «Родичі» - Катерина Кістень, відомі телевізвйні ведучі: всім ведуча танцювального шоу “Танцюють всі” - Ліля Ребрик, ведуча народної лотереї “Лотозабава” - Лариса Руснак та багато інших!  

Отож, чого слід очікувати театралам  цього сезону?!
Дивимось, які 5 театральних прем’єр підкорять серця вінничан!

5 спектаклів, які доведуть, що театр - це мистецтво!

 1. Комедійна вистава "№13 або олінклюзів"   
Дата: 12 лютого
Місце: Будинок офіцерів
В головних ролях: Олексій Вертинський, Слава Соломка, Олександр Папуша, Ліля Ребрик, Володимир Горянський, Макс Максимюк, Лариса Руснак, Віка Білан.
Вартість квитків: 130-350 грн    
        
Комедія буде презентована напередодні дня усіх Закоханих, 12 лютого. У центрі сюжету комедійна історія, яка трапилась у одному готельному номері, за якою, ви як майбутні глядачі зможете спостерігати з глядацької зали. На передній план виходить роман відомого політика та його секретарки. До такої іронічної історії додається неймовірно талановитий акторський склад. Тому насолоджуватись буде чим.
Деталі вистави та квитки онлайн - "№13 або олінклюзів"  

2.  Балет «Лускунчик»   
Дата: 5 лютого
Місце: Театр ім. Садовського
Вартість квитків: 100-300 грн
        
Давно у Вінницькому музично-драматичному театрі ім. Садовського не було такого видовища. На вас чекає грандіозна прем'єра, шедевр світової класики балет Петра Чайковського "Лускунчик"!
Балет-феєрія в 2-х діях з прологом за мотивами казки Ернста Гофмана «Лускунчик і мишачий король». Головні партії виконують солісти Національної опери України.   
Не пропустіть!!!
Купуй квитки на балет "Лускунчик"!

3. ЧОРНИЙ КВАДРАТ з комедією «Пикник озабоченных, или А-ля кобеля-2»  
Дата: поки що не визначено у зв'язку з перенесенням
Місце: Театр ім. Садовського
Дата: 31 березня
      
Улюблений Київський театр імпровізації «Чорний Квадрат» представляє у Вінниці: продовження нашумілої комедії для дорослих «Пикник озабоченных, или А-ля кобеля- 2»! Головна «родзинка» нової комедії «Пикник озабоченных, или А-ля кобеля-2» у тому, що вонабуде однаково цікавою і тим, хто бачив першу виставу «А-ля кобеля», і тим, хто з якихось причин її пропустив. Це як «День радіо» і «День виборів» «Квартету І».    Ця вистава має не лише схвальні відгуки від глядачів а й здобула одразу три премії на фестивалі «Театральна сесія-2014».
Все про театр Чорний квадрат та їх прем'єрну виставу читай тут!   

4.  Комедія «І тільки смерть розлучить нас»  
Дата: 7 березня
Місце: Театр ім. Садовського
Вартість квитків: 150 -380 грн
В головних ролях: Остап Ступка, Катерина Кістень, Костянтин Костишин.    
        
Одна з найкращих комедійних прем’єр напередодні свята 8 Березня у Вінниці! Справжній любовний трилер!!! Гостросюжетна комедія “І тільки смерть розлучить нас” у 2 діях за п'єсою знаменитого італійського драматурга Альдо Ніколаї.   Італійський гумор, яскраві костюми, оригінальні декорації та дивовижна своїми поворотами подій комедія не залишить нікого байдужим у глядацькій залі театру.  
Більше про виставу  “І тільки смерть розлучить нас”

5. Концерт «Кращі пісні NOTRE DAME de PARIS»  
Дата: 16 березня 
Місце: театр ім. Садовського
Вартість квитків: 350-720 грн     
        
«NOTRE DAME de PARIS»  - це не просто концерт на сцені театру, це концерт-відкриття і концерт-ейфорія, концерт-сенсація. Це найгучніша прем’єра музичного проекту в історії України, і вона на Вінницькій сцені!   7 найкращих солістів України, великий симфонічний оркестр, хор і ритм-група на чолі з диригентом Миколою Лисенко-молодшим – правнуком славетного українського генія, композитора Миколи Лисенка!   У ролі солістів ви побачите улюблених співаків, переможців і фіналістів найпопулярніших талант- шоу країни, чиї унікальні голоси полонили всю країну!
Більше фото та відео з мюзиклу тут  

Не пропусти найцікавіше із театрального життя Вінниці!  
Афіша Вінниці MoeMisto.ua підкаже куди піти у будні і святкові дні!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як правильно їздити на електровелосипеді не порушуючи ПДР?
Як правильно їздити на електровелос... Коли ми їздимо на електровелосипеді, то розуміємо, що це популярно та безпечно. Ми можемо легко пересуватися містом. Але...
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших рецептів від українських зірок
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших р... 5 травня святкуватимемо світле свято Воскресіння Господнє! На кожному Великодньому столі обов'язковим елементом є паска....
15 замків та палаців Вінниччини
15 замків та палаців Вінниччини Вінницька область є лідером за кількістю історичних пам'яток, а саме замків, садиб, палаців, фортець і маєтків. Їй посту...