ТОП-10 небанальних подарунків другові

giftmall.com.ua
Автор:
giftmall.com.ua
16 серпня 2022

Найкращий друг — та категорія людей, котрій можна вручати веселі й жартівливі презенти. Особливо ті, які стосуються певних особистих ситуацій і «‎проколів». Зважайте, що подарунок другові має бути корисним. Тож китайський сувенір зразу викреслюємо зі списку ідей топових подарунків.‎

ТОП-10 небанальних подарунків другові

Де шукати оригінальний презент товаришеві

Завітайте до його улюблених крамниць. Це особливо актуально, якщо людина має певне захоплення, наприклад, риболовлю. Якщо ідей зовсім немає і здається, що все вже подаровано, віддайте перевагу сертифікату. Найкраще вибирати шопінг онлайн в одному з інтернет-магазинів. Це найзручніший формат, котрий дозволяє організувати собі презент навіть о 12 ночі. До того ж великі товари, як-от домашній кінотеатр, вдасться замовити з доставкою додому.

Також варто завітати на сайт Giftmall. Крім стандартних сертифікатів, там можна купити універсальну подарункову карту. Вона діє до 60 місяців і не обмежує іменинника у виборі.

ТОП-10 оригінальних подарунків другові

Головне правило вдало підібраного презенту — слідування інтересам іменинника, а не власним. Тож подумайте про захоплення й мрії людини. Можливо, вдалий сюрприз стосуватиметься його професійної діяльності. Отож, що цікавого подарувати другові, який:

  1. Займається спортом. Згодиться безпровідна Bluetooth-гарнітура, фітнес-трекер, електронні ваги, підписка на онлайн-заняття з тренером.
  2. Будує кар’єру. Вибір теж чималий: від іменної канцелярії, шкіряних аксесуарів до гарного кейсу для документів. Якщо товариш працює в офісі, йому сподобається масажер для шиї, ланч-бокс, планер.
  3. Багато подорожує. Все залежить від типу відпочинку, якому людина надає перевагу. Активним — намети й ліхтарики, набори для виживання в диких умовах, екшн-камера. Любителям погрітися на сонечку біля моря — доглядова косметика.
  4. Захоплюється технікою. Підійде все від портативної електроніки, наприклад, домашньої метеорологічної станції до великих покупок, як-от домашній кінотеатр.
  5. Фотографує. Вгадати з подарунком у сфері, якою сам не займаєшся, найважче. Тому варто зупинитися на сертифікаті. Друг матиме змогу купити штатив, сумку для фотоапарата й інші дрібниці, котрі робитимуть його фото кращими, а роботу легшою.
  6. Обожнює музику. Портативний Bluetooth-програвач, укулеле, онлайн-курс гри на певному музичному інструменті — ідей вистачає і в цій категорії.
  7. Відпочиває за кіно й серіалами. Згодиться підписка на популярний стрімінговий сервіс, наприклад, Netflix. Також можна замовити світшот з символікою улюбленого серіалу.
  8. Любить відпочивати вдома. Підійде розмальовка-антистрес, теплий плед, набір елітного чаю або кави, книга.
  9. Не уявляє свого життя без авто. Найкраще рішення — пилосмок для авто, паливний талон або сертифікат на обслуговування на СТО.
  10. Надає перевагу посиденькам з друзями. Настільні ігри, комікси й пазли — те, що допоможе зробити вечір яскравішим і веселішим.

Отже, слідуйте інтересам іменинника. Так вдасться відшукати справді гідний подарунок для найкращого товариша.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як правильно їздити на електровелосипеді не порушуючи ПДР?
Як правильно їздити на електровелос... Коли ми їздимо на електровелосипеді, то розуміємо, що це популярно та безпечно. Ми можемо легко пересуватися містом. Але...
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших рецептів від українських зірок
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших р... 5 травня святкуватимемо світле свято Воскресіння Господнє! На кожному Великодньому столі обов'язковим елементом є паска....
15 замків та палаців Вінниччини
15 замків та палаців Вінниччини Вінницька область є лідером за кількістю історичних пам'яток, а саме замків, садиб, палаців, фортець і маєтків. Їй посту...