Тренди макіяжу 2021: актуальні тренди макіяжу

oferlo.com.ua
Автор:
oferlo.com.ua
22 липня 2021

Мода змінюється не лише на одяг, а й на зачіски та макіяж. Якщо кілька років тому актуально виглядали тонко вищипані брови, то зараз це максимальний несмак. Густі, природні, акуратно оформлені брови — ось, що стильно. Яскраві стрілки, червоні губи, чи пастельні тіні? Що є актуальним і трендовим у 2021? Цей рік видався багатим на кольори. В одязі переважають соковиті відтінки, мікс яскравих кольорів та незвичайні поєднання, як от червоний і помаранчевий в одному образі. Незвичні акценти присутні і у трендовому макіяжі. І ось що привертає увагу оточуючих найбільше.

Тренди макіяжу 2021: актуальні тренди макіяжу

Трендовий макіяж 2021: ТОП-7 модних акцентів

Дівчата, які полюбляють яскравий макіяж, який привертає до себе увагу, цього року у максимально виграшному становищі. Як і в одязі в макіяжі цьогоріч переважають яскраві кольори.

Кольорові вії

Ті, чия юність припала на 2000-ні пам’ятають, що тоді дуже модним було мати блакитну туш. Так от, тренд повернувся і блакитні вії знову на піку популярності. Окрім блакитної туші, в продажі з’явилася жовта, червона, рожева. Магазини, які продають косметику влаштовують розпродажі. Акції Eva  — доступні ціни на косметику дозволяють експериментувати з макіяжем хоч щодня. Кольорові вії доречні не лише на епатажних заходах, а й у повсякденному житті: на прогулянці, побаченні чи під час чаювання з подругами у кав’ярні.

Кольоровий макіяж

Маються на увазі не просто однотонні тіні яскравого кольору, а їх активне поєднання. Відтак на повіку можна одночасно наносити кілька тонів. Для найсміливіших можна наносити різні тіні на повіки. Наприклад, на ліву повіку зелені тіні, а на праву — рожеві. Цей прийом працює і з губами. На нижню губу наносять рожевий блиск чи помаду, а на верхню — червоний тон.

Легкий макіяж

Є варіанти й для прихильниць максимально натурального макіяжу. Так от, легкі тіні сірого або блакитного кольору і класична чорна туш виглядатимуть вкрай доречно. Довершить образ прозорий блиск для губ.

Глітери

Якщо ви активно слідкуєте за інстаграмом та відомими блогерами, то точно вже бачили у кількох макіяж, який доповнює розсип блискучих глітерів під очима, чи вздовж лінії вилиць. Такий макіяж буде дуже доречним на веселій вечірці. Сміливі дівчата втілюють тренд у реальність і просто збираючись на вечірню прогулянку.

Бузковий колір

Бузкові тіні, бузкові вії і навіть бузковий колір губ. Цей відтінок часто з'являється на модних показах. Макіяж в бузковому кольорі один з найтрендовіших у 2021 році. Перевагою бузкового є й те, що він однаково пасує, як блондинкам, так і брюнеткам. Такий мейк виходить дуже ніжним та весняно свіжим. 

Неон

Неон на піку популярності не лише в одязі, а й у макіяжі. Неонові тіні будуть особливо доречними, якщо ви збираєтеся на клубну вечірку. Якщо не подобається подібне рішення, можна розбавити улюблений макіяж краплею неонових тіней у куточку ока. Це додасть стильного акценту.

Яскрава помада кольору фуксія

Особливо цей тренд полюбився блондинкам, адже їм він пасує найбільше. Якщо не можете знайти подібний відтінок, спробуйте поекспериментувати нанісши на червоний колір помади будь-який інший холодний тон. Очі при цьому агресивно фарбувати не потрібно.

Пастельні тони

Макіяж повністю виконаний у пастельних тонах? Так! Стрілки намальовані білими тінями, мінімум туші, нюдовий блиск та рівний тон обличчя. Нічого не виділяється, однак все гармонійно виглядає. Такий мейк пасуватиме на будь-який захід, чи то весілля чи світська вечірка.

Маска не привід відмовитися від макіяжу

В умовах пандемії, багато хто й зовсім відмовився від макіяжу, адже вважає недоречним наносити помаду, якщо доведеться одягати маску. Чи наносити тональну основу, хайлайтер і фарбувати вії в умовах домашнього офісу. Однак маска це не завада макіяжу, а лише привід якісно виразити свої очі, які першими привертають увагу. Ну а робочий Zoom гарна причина згадати й про помаду. 

Сьогодні вечірки, зустрічі з друзями та всілякі масові заходи поступово вертаються в наше життя. Тож варто надолужувати втрачене і мерщій піднімати собі настрій яскравим “мейком”. Беріть на замітку будь-яку з ідей і будьте в тренді!

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як правильно їздити на електровелосипеді не порушуючи ПДР?
Як правильно їздити на електровелос... Коли ми їздимо на електровелосипеді, то розуміємо, що це популярно та безпечно. Ми можемо легко пересуватися містом. Але...
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших рецептів від українських зірок
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших р... 5 травня святкуватимемо світле свято Воскресіння Господнє! На кожному Великодньому столі обов'язковим елементом є паска....
15 замків та палаців Вінниччини
15 замків та палаців Вінниччини Вінницька область є лідером за кількістю історичних пам'яток, а саме замків, садиб, палаців, фортець і маєтків. Їй посту...