Вибір сумки на будь-який смак від експертів Імідж

imidge.com.ua
Автор:
imidge.com.ua
18 листопада 2022

Справжні жінки знають, що барсетка, клатч, сумка, рюкзак – це не просто річ, щоб носити особисті речі. У цих аксесуарів набагато розширеніше значення, адже вони приймають безпосередню участь у створенні образу, допомагають проявить індивідуальність а також допомагають відчувати впевненість.

Вибір сумки на будь-який смак від експертів Імідж

Знають про це і модельєри, а тому створюють безліч практичних та зручних моделей. Звісно брендові аксесуари часто коштують дуже дорого та й купувати їх часто буває недоцільним. На думку стилістів Імідж допомогти можуть якісні копії сумокНа віртуальній вітрині салону представлені креативні форми клатчів, урбаністичні рюкзаки, повсякденні жіночі шопери – підібрати можна саму таку сумку, про яку мріяли.

Різноманіття – можливість експериментувати з образом

В онлайн магазині представлені до вибору моделі із різних матеріалів – тканини, шкіри, екошкіри, комбіновані. Для того, щоб підібрати функціональну сумку експерти радять ознайомитися з самими популярними видами:

  • Барсетка – невеликий за розміром аксесуар, який надягається на зап’ястя. Існують моделі для повсякденного використання, які мають просте оформлення. І вироби для «виходів у світ». Цей тип сумок зручно брати на прогулянки для носіння гаманця, телефону та ключів.
  • Рюкзак – не замінима річ для активних дівчат, які полюбляють прогулянки та подорожі. Фасон допомагає звільнити руки та забезпечує рівномірний розподіл навантаження. В інтернет магазині можна купити моделі прикрашені стразами, вироби строгого дизайну із натуральної шкіри, лаконічні аксесуари для спорту чи прогулянок.
  • Клатч – мініатюрна версія, призначена для доповнення вечірнього образу. Класичні моделі не мають ручки, а носять їх просто під рукою. Сучасний дизайн майстри доповнюють тоненькими ручками чи декоративними ланцюжками.
  • Конверт – вироби, які створені спеціально для бізнес-леді. Такі моделі розкішно доповнюють офісний стиль та вирізняються практичністю. В них носять переважно документи.
  • Мессенджер – зручна та практична модель «поштаря», яка характеризується місткістю. Нею можна доповнювати будь який образ, а завдяки наявності довгого ремінця носити на плечі.
  • Шоппер – моделі, які вважаються ідеальними для походу по магазинам. Завдяки великому розміру в неї можна скласти практично все, що необхідно.

копії сумок

Звісно, в інтернет магазині можна купити копії сумок інших різновидностей. «Багет», «ківш», «хобо», «тоут», «сідло», «келлі», «сетчел» і багато інших реплік допоможуть передати тонкості натури любої представниці прекрасної статі. Професіонали imidge радять мати в своєму арсеналі одразу декілька варіантів, щоб в любий момент мати змогу змінити свій образ.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як правильно їздити на електровелосипеді не порушуючи ПДР?
Як правильно їздити на електровелос... Коли ми їздимо на електровелосипеді, то розуміємо, що це популярно та безпечно. Ми можемо легко пересуватися містом. Але...
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших рецептів від українських зірок
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших р... 5 травня святкуватимемо світле свято Воскресіння Господнє! На кожному Великодньому столі обов'язковим елементом є паска....
15 замків та палаців Вінниччини
15 замків та палаців Вінниччини Вінницька область є лідером за кількістю історичних пам'яток, а саме замків, садиб, палаців, фортець і маєтків. Їй посту...