Вишеньки на Вишеньці. «Сільпо» присвятили новий супермаркет назві району у Вінниці

Афіша Вінниці - MoeMisto.ua
Автор:
Афіша Вінниці - MoeMisto.ua
25 вересня 2020

У Вінниці відкрився дизайнерський супермаркет, який присвячений історичній назві району. 
«Сільпо» відкрив у Вінниці дизайнерський супермаркет на вулиці Келецькій у ТРЦ Plaza Park. 

Вишеньки на Вишеньці. «Сільпо» присвятили новий супермаркет назві району у Вінниці

Вінничани знають, що район Келецької називається Вишенька, поруч тече річка Вишенька, а раніше там було село з однойменною назвою. Команда «Сільпо»  створила простір з історичною назвою району і зібрала в новому супермаркеті все, що пов’язано з вишнями. 

«Коли ми дізнались, як називається район, одразу вирішили зобразити це в дизайні місцевого супермаркету. Вишневий смак, вишневий колір, “Вишневий сад” — вишня всюди! В новому магазині є все, за що відвідувачі люблять “Сільпо”: фермерські продукти в “Лавці традицій”, кавовий бутик із шістнадцятьма видами кави та двадцятьма видами вагового чаю, власна кулінарія та — вишенька на торті — всі можливі вишневі десерти у «Власній кондитерській», — розповідає маркетинг-директор мережі «Сільпо» Катерина Огуряєва.

Зустрічають відвідувачів господині залу — графині Вишеньки. Навколо гіллясті вишневі дерева й колони, оповиті помідорами чері.


Прямо над відділом овочів та фруктів — кабріолет вишневого кольору.


Та неодмінно там де вишні -  сам Остап Вишня.


Рецепти вишневих страв на стінах, бог Вішну і ще 1740 квадратних метрів вишневого простору чекають на вінничан у новому супермаркеті «Сільпо». 


Крім того, тут на вас чекає затишня кав'ярня деможна поласувати свіжою випікоюта смаколикаи з відділу готових продуктів

 


Завітати до нового супермаркету у Вінниці можна з 8:00 до 22:00 за адресою: вул. Келецька, 121 (ТРЦ Plaza Park).


*«Сільпо» — одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів України. Заснована в 1998 році. Станом на вересень 2020-го нараховує 266 супермаркетів, в тому числі 4 делікатес-маркети Le Silpo. В компанії діє проєкт підтримки та розвитку малих українських виробників «Лавка традицій», продукцію яких можна придбати в «Сільпо» і делікатес-маркетах Le Silpo. Входить до однієї з найбільших торгово-промислових груп України Fozzy Group. 

*«Cільпо» — один із небагатьох у світі великих мережевих продуктових ритейлерів, який створює індивідуальний тематичний дизайн для кожного магазину. В 2020 році три дизайнерські супермаркети «Cільпо» вчетверте увійшли в Europe’s Finest Store — перелік найкращих інноваційних дизайнів європейських магазинів за версією European Supermarket Magazine.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Нові рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей щодо обмеження доступу
Нові рішення Комісії з регулювання... Блокування нелегальних казино, деталі про моніторинг та ліцензії. Комісія з регулювання азартних ігор ухвалила рішення...
7 унікальних та цікавих місць Вінничини
7 унікальних та цікавих місць Вінни... Україна така розмаїта та багата на цікавинки. Наша Вінничина не виняток! У Вінницькій області є чимало унікальних місць,...
Найкращі бюджетні планшетні ПК: ТОП-2024
Найкращі бюджетні планшетні ПК: ТОП... У скрутні часи далеко не кожен українець може дозволити собі придбати планшет верхнього класу. Втім, впадати у відчай не...