Як перевірити, скільки залишилося мегабайт на Київстар: інструкція від оператора

Kyivstar.ua
Автор:
Kyivstar.ua
13 липня 2020

Інтернет став домінуючою технологією суспільного життя. З його допомогою люди працюють, спілкуються, домовляються про зустрічі та розважаються. І буває дуже прикро, коли в один прекрасний момент послуга перестає працювати та смартфон втрачає велику частину своїх можливостей.

Як перевірити, скільки залишилося мегабайт на Київстар: інструкція від оператора

Інтернет став домінуючою технологією суспільного життя. З його допомогою люди працюють, спілкуються, домовляються про зустрічі та розважаються. І буває дуже прикро, коли в один прекрасний момент послуга перестає працювати та смартфон втрачає велику частину своїх можливостей.

Найчастіше причиною відключення інтернету стає вичерпання бонусного обсягу послуг, представленого в рамках тарифного плану. У співтоваристві користувачів національного мобільного оператора Київстар –- https://community.kyivstar.ua/kakaya-kombinaciya-dlya-proverki-bonusov-mb-po-tarifu активно обговорюють теми, пов'язані з контролем залишку мегабайт на рахунку. Ми також вирішили підключитися до даної дискусії та створили невелику інструкцію, що допоможе завжди залишатися в мережі.

Актуальні тарифи та бонуси до них

 

Для початку давайте розглянемо доступні тарифи Київстар та проаналізуємо, кому варто замислюватися про контроль трафіку. Справа в тому, що майже половина всіх тарифних планів, як у передоплаті, так і на контракті, відкривають доступ до безлімітного інтернету. Це такі плани, як:

  • «Відео без кордонів» та «Максимальний безлім» у передплачениому форматі;

  • «Безлім+» та «Смарт+» на контракті.

Абонентам інших тарифних планів необхідно контролювати витрату мобільного інтернету, оскільки в рамках тарифу передбачено від 100 Мб до 12 000 Мб. Цифра в 12 Гб тільки здається великою, чи такою, котрої вистачить на цілий місяць. Швидкість сучасного 4G з'єднання дозволяє викачати з мережі цей обсяг всього за кілька днів, якщо переглядати відео у високій якості, грати в онлайн-ігри або завантажувати великі файли.

Комбінації для перевірки залишку пакетних послуг

Щоб завжди бути в курсі того, скільки інтернету витрачено та який обсяг ще доступний, необхідно запам'ятати комбінації для його перевірки або навчитися з'ясовувати залишок іншими доступними способами.

Найпростіше виконати цю дію за допомогою USSD-запиту, який виглядає наступним чином: *112#. Після виконання даної команди прийде відповідь від оператора, де буде зафіксовано:

  • залишок бонусних хвилин;
  • доступна кількість мегабайт, оплачених у рамках тарифу;
  • термін дії тарифу та дата його наступної оплати.

Отримати таку ж інформацію можна в системі самообслуговування «Мій Київстар» або в аналогічному мобільному додатку. Обов'язково зареєструйтеся в даному сервісі, щоб оперативно відслідковувати будь-які зміни у вашому мобільному рахунку.  

Пошук підказок на форумі Київстар

У разі виникнення труднощів при використанні послуг доступу в інтернет, розібратися в питанні допоможуть фахівці оператора, додзвонитися яким можна за коротким номером 466 або 477. Крім цього, відповіді на найпоширеніші запитання легко самостійно знайти, відвідавши форум Kyivstar. Тут користувачі обговорюють труднощі, з якими вони зіткнулися та спільними зусиллями знаходять шляхи їх вирішення. Експерти Київстар також беруть участь в обговоренні та дають кваліфіковані відповіді на всі запитання.

Підказки форуму дуже часто допомагають розібратися в проблемі набагато швидше, ніж її пояснення експертам по телефону. Тому обов'язково зазирніть до цього розділу та почитайте корисні лайфхаки з обходу найпопулярніших проблем. Вдалого користування інтернетом!

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як правильно їздити на електровелосипеді не порушуючи ПДР?
Як правильно їздити на електровелос... Коли ми їздимо на електровелосипеді, то розуміємо, що це популярно та безпечно. Ми можемо легко пересуватися містом. Але...
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших рецептів від українських зірок
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших р... 5 травня святкуватимемо світле свято Воскресіння Господнє! На кожному Великодньому столі обов'язковим елементом є паска....
15 замків та палаців Вінниччини
15 замків та палаців Вінниччини Вінницька область є лідером за кількістю історичних пам'яток, а саме замків, садиб, палаців, фортець і маєтків. Їй посту...