Концерт і злива скінчились, а емоції ще вирують! Як пройшов автоконцерт «Беz обмежень» Вінниці!

Афіша Вінниці - MoeMisto.ua
Автор:
Афіша Вінниці - MoeMisto.ua
09 липня 2020

7 липня на свято Івана Купала у Вінниці було гаряче та спекотно, не заважаючи на вечірню холодну зливу! Адже у міському Аеропорту (Гавришіка) був презентований безпечний автоконцерт від гурту «Беz обмежень»!
Злива і концерт скінчились, а емоції від концерту ще досі зашкалюють! Зорі запалали у серці кожного глядача, всі тонули у ритмах музики, і всі зрозуміли, що ..."без неї ніяк..." без концертів ніяк.....:)
Отож, як пройшов автоконцерт Без Обмежень у Вінниці розкажемо далі!☺

Концерт і злива скінчились, а емоції ще вирують! Як пройшов автоконцерт «Беz обмежень» Вінниці!

Перший за кілька місяців концерт пройшов у Вінниці 7 липня в міському аеропорті! Гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ разом з івент-агенцією Tikhonov Agency вирішили порадувати своїх фанів незвичним форматом безпечних концертівВперше в Україні музиканти організували ряд концертів під відкритим небом, де глядачі слухають концерт в автомобілі.

Заздалегідь відвідувачі заходу були попереджені про ряд правил. Зокрема, в одному авто було дозволено знаходитись не більше 2-х дорослих осіб та 2 дітей до 15 років включно.

Таку ідею вирішили впровадити, щоб підтримати прихильників, які через карантин не можуть відвідати концерти улюбленого гурту! І Ідея не просто спрацювала, а вибухнула шаленою підтримкою фанів та глядачів!

Напередодні, 28 червня концерт відбувся у Тернополі, а 4 липня - у Хмельницькому!
І уже 7 липня відгримів виступ «Без обмежень» у Вінниці! 

Попри шалений вітер та зливу,  фанати гурту відривались біля своїх авто, а замість оплесків лунали сигнали автомобілів.

Перед самим в'їздом на територію вінницького аеропорту перевіряли квитки, міряли температуру і дарували пачку снеків.  На території аеропорту перед сценою, кожну автівку зустрічали волонтери і допомагали зорієнтуватись на імпровізованому парковочному майданчику!

Концерт розпочався із невеличним запізненням, близько 19.30. Слухати виступ можна було як через відчинені вікна, так й через радіоприймач, звук транслювали на особливій FM-частоті. До того глядачыв розважав ведучий - Максим Никитенко!


Першою композицією, яку виконав гурт, була пісня "Буду з тобою"! Незважаючи на дощ та холод, вінничани відривались на повну під пісні гурту. Люди повиходили з автівок і підспівували й танцювали, фотографувались та робили селфі. Хтось — співав через автомобільне вікно, а дехто — вилазив  на дах машини.


Багато хто прийшов на концерт з прапором України.  Для того, щоб підтримати гурт, глядачі сигналили та мигали фарами. Навіть пожежники, які були на території задля безпеки, вмикали свої мигалки та сигналили.


Більшість присутніх дотримували карантинних обмежень і насолоджувались концертом біля власних авто. Хоча, перші ряди були заповнені щільніше, там люди у дощовиках чи з парасолями гуртували разом й танцювали. Було помітно, як після чотирьох місяців карантину вінничанам бракувало заходів. 

 «Вінниця, ви прекрасні! Я в шоці з вас», — сказав лідер гурту Сергій Танчинець.


Гурт виконував свої популярні хіти, так і презентував свої нові композиції, зокрема сингл "Липень", та "Не мовчи"




 На концерті панувала шалена та драйвова енергетика. На біс гурт виконав дві пісні: «Липень» та «Зорі запалали» під яку закохані пари в обіймах танцювали. 
Класно відпочити на концерті під відкритим літнім небом було б неможливо без найкрутіших партнерів: Estro, Opti, Spritz&Roll, Novellina, Chikos!

Не обійшось і без комфорту! Адже під час концерту, не зважаючи на шалений дощ,  можна було придбати гарячі напої та їжу. Їх можна було замовити й велокур’єр привозив до вашої автівки. Не забули вінничани й про фото на згадку, які майорять у соцмережах. 


Далі БЕZ ОБМЕЖЕНЬ” продовжує свій тур безпечних автоконцертів і вирушає до наступних міст України! У списку ще 5 міст і 01.08. гурт виступить в Києві в аеропорту Бориспіль!
Світлина від Івент-агенція "Tikhonov сoncert and event agency".

Нагадаємо, “БЕZ ОБМЕЖЕНЬ” - український рок-гурт, створений  у 1999 році у місті Мукачево Закарпатської області. Склад гурту впродовж часу змінювався, його незмінним лідером і вокалістом є Сергій Танчинець. У їхньому репертуарі є пісні українською, а також англійською і російською мовами.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших рецептів від українських зірок
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших р... 24 квітня святкуватимемо світле свято Воскресіння Господнє! На кожному Великодньому столі обов'язковим елементом є паска...
15 замків та палаців Вінниччини
15 замків та палаців Вінниччини Вінницька область є лідером за кількістю історичних пам'яток, а саме замків, садиб, палаців, фортець і маєтків. Їй посту...
Чи часто українці беруть цілодобовий кредит? (новини компаній)
Чи часто українці беруть цілодобови... У зв'язку із повномасштабним вторгненням життя українців, на жаль, стало вкрай непередбачуваним. Ніхто не знає в який мо...