Business Camp

Business Camp

BUSINESS CAMP КОМАНДА. ЗАПУСК

CAMP створений саме для Вас, якщо ви хочете:

  • налагодити ефективну систему пошуку, найму та відбору в співробітники самих найкращих кандидатів;
  • отримати результативні технології навчання, адаптації, мотивації та управління своєю командою;
  • створити зі своєї команди справжніх експертів, які здатні вирішити будь-яке бізнес-завдання;
  • впровадити мотивацію, яка без додаткових фінансових вкладень, підвищить ефективність Вашої команди в рази;
  • створити круту корпоративну культуру, яка зробить Ваших людей патріотами з палаючими очима;
  • провести два дня в колі однодумців, за містом, залишивши рутину і операційні завдання. 

Три спікера і їхні питання:

  1. Марія Текуч Хто в нашій країні може бути САМИМ експертним в залученні і підборі персоналу? Той, хто створює і підбирає команду в компанію №1 по підбору персоналу в Україні. HR Business Partner в rabota.ua, 10 років досвіду в сфері HR, 5 років в IT сфері на посаді HR директора. Спеціалізація: побудова процесів адаптації, оцінки, навчання, ефективність роботи команд, створення команд з «0», бізнес-коучинг. За 10 років роботи найнято понад 1200 співробітників. Детально розкриє питання підбору, залучення та адаптації новачків.
  2. Олександр Ткаченко Підприємець. Я завжди займався тим, що мені було цікаво, і залишав посади відразу як втрачав інтерес, навіть якщо втрачав фінансово. Саме в цьому секрет мого успіху. Вважаю, що навички і бажання важливіше знань. Перший досвід в управлінні отримав вже в 22 роки на державній службі в органах соціального захисту. Але вже через три роки кинувши перспективну посаду пішов в активні продажі. Від торгового до керівника відділу продажів компанії Оболонь. До недавнього часу керівник виробничої компанією. За освітою робототехніки-виробничник за покликанням підприємець з часткою авантюризму який не поспішає, але все встигає. Поділиться досвідом в питаннях управління, аналізу і систематизації бізнесуПоділиться досвідом в питаннях управління, аналізу і систематизації бізнесу.
  3. Оксана Лоянич Бізнес тренер, коуч, засновник центру розвитку бізнесу Alter Ego. Спеціаліст по Гейміфікація і створення унікальної і ефективної корпоративної культури з досвідом більш 20 років. Керуючий партнер компаній в сфері FMCG понад 13 років. Досвід в побудові корпоративної культури - 15 років. Проведення внутрішніх тренінгів на компаніях - 17 років. Проведення корпоративних тренінгів - 10 років. Проведення відкритих тренінгів та конференцій - 2 роки. Побудувала більше 500 команд в різних сферах бізнесу по всій території СНД. Відкриє секрети в питаннях Гейміфікація, мотивації і корпоративної культури.

БІЛЬШ ДЕТАЛЬНО: http://camp.alterego.org.ua/

Дата і час: 28-29 червня, 10:00

Вартість: 290$

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення