Чемпіонат міста з присідання серед чоловіків та дівчат

Чемпіонат міста з присідання серед чоловіків та дівчат

Спортивний бум у місті!
31 травня набережна «Рошен» буде переповнена мужніми і сильними чоловіками та тендітними, але витривалими дівчатами.
Адже саме в цей день о 15:00 розпочнеться Чемпіонат міста з віджимання серед чоловіків, а о 15:30 Чемпіонат міста з присідання серед дівчат.

Як і минулого року усіх зацікавлених, сильних та витривалих представників сильної статі вишукують у шеренгу, скомандують зайняти упор лежачи і одночасно під скандування судді – майстра спорту, неодноразового чемпіона України з єдиноборств  Ярослава Юргілевича, запропонують розпочати вправу з жиму лежачи.

Для перевірки дівчат на витривалість обрали досить просту вправу – присідання. Усіх представниць прекрасної статі вишукують у шеренгу і під скандування головного судді – Пасічник Олександри – інструктора групових фітнес-програм, розпочнуть змагання. Та трійка дівчат, яка протримається довше за всіх отримає кубки, призи від спонсорів та визнання глядачів!

Змагання відбудуться під девізом «Здивуй усіх своєю силою!».
Мета – популяризувати здоровий спосіб життя та продемонструвати, що бути здоровим і сильним — це модно та круто. Адже сучасна молодь виключно за здоровий відпочинок та цікаве змістовне дозвілля!

Попередньому призеру звання переможця та «найсильнішого» коштувало аж 173 віджимання, а переможниці – понад  1500 присідань. Цікаво, чи зможуть цьогорічні чемпіони поставити нові рекорди?!

Вік учасників необмеженений.
Організатори заходу: Вінницька молодіжна рада та teens-club «Універ» під патронатом Відділу у справах молоді та туризму міської ради.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення