Чемпіонат України! AutoKross на каїсі

29-30 серпня 2015 Вінниця знову буде приймати всеукраїнські змагання з автомобільного кросу.

Більше 40 найсильніших кросових пілотів легкових автомобілів, автомобілів баггі і автомобілів баггі групи 1-Ю зберуться з усієї України на легендарній трасі автоклубу «КАІСА», щоб поборотися в рамках четвертого етапу Чемпіонату України та етапу Національної серії змагань «Суперкубок 1600».
Організатор обіцяють високий рівень проведення заходу. Чемпіонат традиційно пройде під патронатом Вінницької міської ради та Сергія Моргунова - ось уже 6 років поспіль вінницькі міська влада не залишаються осторонь і надають автоспорту різнобічну підтримку.
Будучи гонками по кільцевій трасі з ґрунтовим покриттям, змагання з автокросу по праву вважаються видовищним видом спорту: несподівані трампліни, круті спуски, різкі підйоми змушують авто піднімати щільні стовпи пилу, йти на межі своїх можливостей, а іноді провокують раптові перевороти на дах. Всі ці маневри чудово видно глядачеві з узбіччя, дійство захоплює спостерігає з першої хвилини і не відпускає до самого фіналу.
На швидкісний, широкою, що надає можливості для численних врожай, а кілька років тому ще й модернізованої вінницької трасі змагання з автокросу виглядають ще більш вражаюче. Тому етап у Вінниці привабливий не тільки для досвідчених гонщиків та переможців минулих етапів, які борються у всіляких класах і групах, а й для численних вболівальників, фанатів адреналіну, драйву і високих швидкостей.
Рев гоночних двигунів на території «Каїса» (траса «Віхола») по традиції не буде мовчати протягом двох вихідних днів. У суботу та неділю відразу після тренувальних і кваліфікаційних заїздів розгорнеться безкомпромісна боротьба за очки в турнірній таблиці.
Нагадаємо, що перші три етапи чемпіонату пройшли в Харкові, Чернівцях та Дніпропетровську після лютої боротьби у Вінниці, спортсменам залишиться подолати ще два етапи на шляху до звання Чемпіона України з автокросу в своєму класі.
Що ж, сезон в самому розпалі, пілоти налаштовані дістати максимальні результати, а глядачам неодмінно має вболівати за своїх фаворитів і не пропустити неабияку порцію адреналіну.

Попереднє замовлення квитків здійснюється за телефоном: (063) 730-30-30.
Деталі гонок можна дізнаватися на сторінці соцмереж

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення