Чому люки круглі? Майстер-клас з пошуку роботи

Чому люки круглі? Майстер-клас з пошуку роботи

Всі анонси від: RIA hub

Співбесіда закінчується. Ейчар вимучено тисне руку кандидату. Запізнився на годину і навіть не попіклувався виглядіти пристойно: засохла зубна паста на рукаві, спітнілий лоб. Нахаба. Кандидат без настрою виходить з кабінету. Натягнута посмішка ейчара дратує. "Ми вам зателефонуємо". Ага. Сам же сидів, розглядав зовнішній вигляд, наче на Днях моди. А я ж вчасно прилетів. Геть лоба не витер.

Ейчар, звісно, подзвонить наступного дня. Кандидат, звісно, не отримає джоб-офер. Але ніхто не знатиме, що кандидат просто забув перевести годинник, а у ейчара це була двадцята співбесіда за день.

Таке трапляється щодня. Ти не встигаєш, не приходиш, не розкриваєшся. І - бам, ти не на новій роботі. 

Аби таке не повторювалось - приходь на майстер-клас по пошуку роботи. Все, що ти почуєш, допоможе тобі організуватись, не сприймати ейчара, як ката, зберігати спокій. Ще й знатимеш відповідь на питання з гугловських співбесід - чому ж, все-таки, люки круглі!

Спікер: 
Милослава Черній - керівник ейчар-служби RIA.com з 7-річним стажем. Прихильник гейміфікації, розвитку емоційного інтелекту та міцного корпоративного духу. Захистила дипломний проект в Києво-Могилянській Бізнес Школі. Спікер конференцій HR Days, IT HR Conference, Prof IT Day.

Вхід за попередньою реєстрацією - 200 гривень.
В день івенту - 250. Реєстрація на захід обов'язкова
Місце та дата: 26 квітня, креативний простір "Артинов" (вул. Архітектора Артинова, 12а).
Початок о 16.00. 
Телефон: (063) 226 22 18

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення