Crucify Me Gently знову дадуть гарячий концерт у нашому місті!

Crucify Me Gently знову дадуть гарячий концерт у нашому місті!

16 жовтня колектив "Crucify Me Gently" зіграють свій запальний та гарячий концерт у Вінниці в рамках туру під назвою "Delirium Tour"! На сапорті гучний гурт із Кам'янця-Подільського - "The Paints Of Past Memories"!

Усі деталі можна знайти за посиланням на зустріч у ВК: https://vk.com/cmg_vn_2015

Чому ми так любимо слухати музику? Тому що вона викликає в нас певні почуття і дає можливість знову і знову переживати їх по мірі прослуховування. Але мова йде не тільки про відчуття радості і щастя. Як на рахунок того, щоб кинутись в безодню чогось похмурого, по-тваринному злого і відчуженого?

Отже, 16 жовтня, починаючи з 19:00 і до закінчення концерту, у Vault Studio стоятиме справжня спека та неймовірна відривна атмосфера, яку створюватимемо ми з вами під насправді вражаючі нотки дезкору та металкору!

Адреса: 40-річчя Перемоги, 27а.
Початок: 19:00
Ціна: перші 30 квитків по 60 грн. Наступні по 70 грн. Кількість ОБМЕЖЕНА! Придбати квиток можна у Мобі Діку (вул. Матроса Кошки, 7а) або у https://vk.com/dead_drew

Організатори обіцяють автограф-сесію до початку концерту за участю учасників концерту, котра за традицією буде проходити у рок-шопі Мобі Дік.

Довідки за тел. 063-68-50-595 (Наталя)

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення