День подяки

День подяки

Як часто ти кажеш дякую? Ми хочемо приєднатися до традиції « Дня подяки», та запрошуємо Вас відсвяткувати із нами «День подяки» 25 листопада.

Будемо згадувати за що ми вдячні. Ми до прикладу, вдячні за те що Ви розділяєте наші ідеї та підтримуєте нас своєю компанією.

А ще весь день , ми готуватимемо особливі страви дня : індича гомілка з гарбузовим пюре та традиційний гарбузовий пиріг до "дня подяки". З 18:00 лунатиме жива музика та проведемо дитячий кулінарний майстер-клас з приготування гарбузового пирога, одразу двома мовами, українською та англійською.

А попередньо до свята діятиме спец. пропозиція на індичку з апельсинами від Шефа на take away, до кожної індички даруємо пляшку вина 🍷

Де: Pasta e Vino
Коли: 25 листопада
Сторінка заходу на фейсбук

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення