Дистанційна дослідницька олімпіада з радіотехніки

Дистанційна дослідницька олімпіада з радіотехніки

З ініціативи кафедри радіотехніки ВНТУ та за підтримки Департаменту освіти і науки Вінницької ОДА вперше відбудеться дистанційна дослідницька олімпіада з радіотехніки.
Олімпіада складається з двох секцій: теоретичної та експериментальної. Завдання кожної секції оцінюються окремо. Брати участь можна як в одній секції, так і в обох. Не є обов’язковим виконання всіх завдань, але якщо ви зможете це зробити – організаційний комітет радо відзначить таких учасників.

Основними завданнями цієї олімпіади є:
– виявлення та розвиток серед учнів (студентів) технічних здібностей;
– підвищення інтересу учнів (студентів) до поглибленого вивчення радіотехнічних дисциплін, стимулювання у них розвитку дослідницьких здібностей;
– сприяння профорієнтації молоді та вибору ними майбутнього напряму підготовки.Кінцевий термін подання відповідей – 31 березня 2015 р. 

Підбиття підсумків відбудеться 09 квітня 2015 р. під час цьогорічного урочистого закриття фінального етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з радіотехніки. Переможці будуть відзначені дипломами та цінними подарунками.
Реєстрація учасників ДДОРТ тут
Адреса офіційної електронної скриньки олімпіади: [email protected]
Організатори дослідницької олімпіади: кандидати технічних наук, доценти кафедри радіотехніки ВНТУ Дмитро Гаврілов і Костянтин Коваль.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення