Дмитро Комаров. Творча зустріч у Вінниці

Дмитро Комаров. Творча зустріч у Вінниці

Всі анонси від: Будинок офіцерів

11 лютого о 14:00 у Будинку офіцерів відбудеться творча зустріч з українським мандрівником Дмитром Комаровим.

Дмитро Комаров відомий завдяки проекту "Світ навиворіт". Сприймаючи світ його очима, нам здається, що ось простягни руку - і будь-який простір легко відкриється. Сюжети вражають своєю непередбачуваною насиченістю. Часом закрадається думка, що події просто змушені підлаштовуватися під нього. І, якщо ми дивимося його програми на одному диханні - значить він бачить те, про що ми тільки здогадуємося.

Відчути наживо пульс планети . Бути на піку ситуацій та подій. Стати провідником саме тих слів, які донесуть саму суть. Розповідати всім і тільки ВАМ.

Найімовірніше ця зустріч змінить все ваше життя. Після спілкування все, що здавалося нездійсненною мрією - стане, практично реальністю. Поради і неймовірні історії, подолання себе і рух назустріч новому. Тепер ми живемо тільки так.

Цікаві факти:

  • Експедиція в Індію (2008—2009) внесена до Книги рекордів України — Комаров проїхав своїм ходом однією країною 20 000 кілометрів за 90 днів.
  • Віддає перевагу одиночним подорожам — купує квиток в один кінець та надовго їде в незнайому країну.
  • У подорожах використовує рюкзак української фірми.
  • Ще до появи проекту «Світ навиворіт» Комаров самостійно об'їздив більше 20 країн.
  • У В'єтнамі чаклун племені зао всерйоз намагався видати дочку заміж за Дмитра Комарова. Єдина його умова — журналіст назавжди оселиться в племені або хоча б в Ханої.
  • За два роки команда з двох чоловік зняла більше 50 повноцінних випусків програми «Світ навиворіт», а за 7 років — 120 випусків.

 

Тож чекаємо на зустріч!

 

Початок: 14:00

Адреса: площа Перемоги, 1, Будинок офіцерів

Вартість квитків: 190 - 590 грн

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення