Документальна п'єса «Сім жіночих історій (Seven)»

Документальна п'єса «Сім жіночих історій (Seven)»

Всі анонси від: Театр ім. Садовського

29 грудня о 18.00 у Вінницькому Академічному музично-драматичному театрі ім. М. Садовського на малій сцені буде поставлена документальна п'єса «Сім жіночих історій»!

«Сім» жіночих історій (Seven) – це унікальна документальна п’єса, що складається з інтерв’ю семи активісток, які борються за права жінок по всьому світу. Саме їх історії життя та боротьби стали джерелом натхнення: Фаріда Азізі (Афганістан), Інес Маккормак (Північна Ірландія), Марина Пісклакова-Паркер (Росія), Анабелла Де Леон (Гватемала), Мухтар Май (Пакистан), Му Сокуа (Камбоджа) та Хафсат Абіола (Нігерія).

«Сім» є потужним проявом боротьби за демократію та права людини. 7 жіночих історій розповідають про боротьбу з дискримінацією, домашнім насильством, сексуальними знущаннями та порушенням прав жінок, як у власному житті, так і в суспільстві в цілому.

Авторки п’єси «Сім»: Пола Сізмар, Кетрін Філу, Гейл Крігел, Керол К. Мек, Рут Мергреф, Анна Дівір-Сміт та С’юзен Янковітц.

П’єса мандрувала світом, була показана понад 150 разів у 35 країнах. Формат п’єси – це сценічні читання, які виконуються видатними людьми країни або місцевості, яка приймає «Сім».

Безкоштовні запрошення можна замовити за телефоном: (096) 588 62 14
 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення