Драматична вистава від театру «Сьоме небо»

Драматична вистава від театру «Сьоме небо»

У рамках проекту «ART-TIME без обмежень», театр-студія «Сьоме небо» спільно з Театром книги «Прочитання» ВОУНБ ім. К. А.Тімірязєва та громадською організацією «Вінницький регіональний центр інформації «Креатив» презентують постановку вистави за п’єсою Анни Багряної «Над часом» із залученням акторів народного театру-студії «Сьоме небо» та молоді з обмеженими фізичними можливостями. 
В рамках проекту вже відбулись низка театральних та мистецьких майстер-класів, які об'єднали у єдине ціле молодь з вадами слуху, опорно-рухового апарату та зацікавлену студентську молодь, ще раз довівши що меж у мистецтві не існує.
Постановка вистави за п’єсою Анни Багряної «Над часом» із залученням акторів народного театру-студії «Сьоме небо» та молоді з обмеженими фізичними можливостями запланована на День Святого Миколая.
Режисер-постановник – Марина Ревенко, хореограф – Віталій Магденко, костюми – Дарія Фурман (Д і О Дизайн), дизайн – Лариса Біла, декорації – Валерій Щавинський, звук – Андрій Федотенко, світло – Віктор Немченко.
У ролях: Юрій Прокопенко, Генріх Ільницький, Анастасія Бондар, Єлізавета Усач, Поліна Ревенко, Катерина Ярова, Ілля Лисак.
Вхід вільний.
 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення