EBEC Ukraine 2019

EBEC Ukraine 2019

EBEC Ukraine (National Round of European
BEST Engineering Competition) – це змагання між студентами технічних університетів Європи. Започаткувала їх організація BEST (Board of European Students of Technology) у 2002 році. У національному етапі, що відбудеться у Вінниці, братимуть участь переможці локальних змагань з Києва, Запоріжжя, Львова та Вінниці. На цьому етапі будуть визначені 2 команди переможців, які поїдуть відстоювати честь України на всеєвропейському фіналі змагань в Італію, місто Турин.

Візія – просування інженерної думки в Україні шляхом створення сприятливих умов для її виникнення і розвитку.

Категорії змагань:
Team Design – вирішення певного технічного завдання командою протягом обмеженого проміжку часу. Результатом є пристрій, що виконує необхідні функції для розв’язання поставленої задачі. Надаючи завдання для цієї категорії, компанія може охопити різноманітні області інженерних дисциплін: електроніку, механіку, гідравліку, радіотехніку тощо. Зазвичай представлення результатів проходить досить динамічно та видовищно, для його висвітлення запрошуються представники ЗМІ.

Case Study – вирішення аналітичних завдань, детальне дослідження певного об’єкта, проблеми, процесу при чітких часових та просторових обмеженнях. Зазвичай вирішуються питання управлінської діяльності або технічної сфери. Розробкою завдань займаються організатори, проте компанії можуть надати власні завдання. Завдання можуть бути індивідуальними і враховувати проблеми та розробки окремої компанії, а також можуть нести більш глобальний характер в певній галузі чи технології загалом. Результати досліджень команди представляють шляхом проведення презентації.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення