Екскурсія до квітучого Закарпаття

Екскурсія до квітучого Закарпаття

Всі анонси від: Укрвінінтур

6 травня вирушаємо з Віниці в тур до Закарпаття!
21.30 – збір на Майдані Незалежності. 22.00 – виїзд із Вінниці.

Прибуття до Мукачево.
У Мукачево ми відвідаємо
 - середньовічний замок Закарпаття - замок «Паланок» (20/10 грн.). Це зразок середньовічної фортифікаційної архітектури, в якому поєднані різні стилі. Мукачівський замок розташований на горі вулканічного походження висотою 68 м і займає площу біля 14 тис. кв. м.
 - екскурсію:«Край з ароматом вина». Берегово - місто, яке розкинулося на берегах невеликої річки Верке, біля підніжжя гір, схили яких засаджені виноградниками, він відомий давніми традиціями вирощування винограду та виробництва вина.
 - готичний костел 15 століття, розташований в самому центрі містечка, ресторан "Золота пава", чудові винні підвали, колишній палац у стилі необароко на центральній площі, Графський двір (1629р.) - Ці Берегівські «дрібниці» не залишать вас байдужими.

Також на вас чекає відвідання термальних купалень «Жайворонок» (температура води +390С) (150 грн.), дегустація Закарпатських вин у «Старому підвалі» (50грн.).  
Поселення у готель. Готель «Альфа» м. Мукачево. Ночівля.

7 травня.
Сніданок. Екскурсія по місту Ужгород – місто унікальних історичних пам'яток і архітектурних ансамблів, місто квітучих сакур і магнолій. Екскурсія в Ужгородський замок (10/25грн.)- зведений на одному з вулканічних пагорбів на правому березі р. Уж. Біля входу в сам замок Вас зустріне Геркулес-Геракл, який ось-ось переможе отруйну Лернейську гідру. Відвідання музею архітектури та побуту  Закарпаття (10/20грн.).

Відвідання ресторану-музею «Деца у нотаря», де Ви зможете не тільки відчути неперевершений смак закарпатської кухні а і насміятися досхочу.

19.00 – повернення до Мукачева. Вільний час. Ночівля.

8 травня. 
Сніданок. Переїзд у село Тур’я Ремета Перечинського району, де знаходиться історична визначна пам’ятка XIX століття — єдиний в Європі пам’ятник листоноші. 

Екскурсія до водоспадів Соловей (бурхливий перебіг річки Туріци, яка розбивається об циклопічні кам'яні валуни, висота падіння води – 6 метрів.) і Червоний Партизан (могутні сріблясті потоки падають з андезитових скель створюють пінистий водоверть, що затискує кам'яними брилами.). Шумлять, гуркотять водоспади, райдужні бризки розбиваються об камінь...

Відпочинок у Лумшорах, у першу чергу, відомий завдяки дивній на перший погляд процедурі -  тут вас посадять у величезний мідний чан (1000-літрову ємність) і будуть варити на повільному вогні. Година купання в чані  коштує 400 та 500 грн.(на групу людей).

В оригінальному ресторані-колибі  можна скуштувати страви закарпатської кухні.

16.00 виїзд до Вінниці.

Адреса організатора: м. Вінниця  вул. Соборна 54, офіс 5 тел: 67-10-11, 57-93-76, E-mail: [email protected] 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення