Екскурсія по найдревніших замках Львівщини!

Екскурсія по найдревніших замках Львівщини!

Всі анонси від: Укрвінінтур

Подаруй собі можливість відвідати найдревніші замки Львіського краю.
Виїзд з Вінниці 25 липня. 
Програма маршруту і подорожі:
 
5.00 - Виїзд на екскурсію по маршруту «Золота підкова Львівщини», яка включає огляд найяскрасивіших замків Львівського регіону (вхідні квитки у замки оплачуються додатково). У Золочівському замку (вх. 20 грн.) Ви не тільки зможете відвідати неприступну середньовічну фортецю, але також відчути неповторний східний колорит, адже на території розташований Китайський палац - один із трьох в Європі.(15 грн.)

Підгорецький замок (вх.20 грн.) 1635 бачили всі, або майже всі жителі колишнього СРСР. Хоча, можливо, і не здогадувались, що він розташований в Україні. У фільмі "Д'Артаньян і три мушкетери" його зробили Лувром.

Олеський замок (вх.20 грн.) Своїми коріннями йде в далекій XV століття. У минулому це пишна магнатська резиденція, в якій з'явився на світ польський король Ян ІІІ Собеський. Прибуття до Львова.  Вільний час.  Ночівля в готелі

26 липня
9.00 Сніданок. 9.00 Сніданок. Екскурсія по містечку Жовква, яке називають містом-фортецею. В Жовкві Ви побачите красивий замок, Ринкову площу, Василіанський монастир з церквою Різдва Христового, одну з найдревніших синагог в Європі, старі дерев’яні церкви Св. Трійці та Різдва Пресвятої Богородиці.

Екскурсія по середньовічному місту “Лабіринтами львівських вулиць...”  фортифікації XIV-XV ст.; ансамбль Успенської церкви; монастирський домініканський костел Божого тіла; собор Св. Юри – шедевр бароко та  головний греко-католицький храм України; підземелля аптеки-музей (15 грн.).

  Ансамбль площі Ринок – перлини епохи Відродження; міська Ратуша - здолавши 400 сходинок її башти, ви попадете на оглядовий майданчик, звідки відкривається прекрасна панорама на все місто. Латинська кафедра з каплицею Боїмів - усипальнею багатих міщан; старовинний куточок Сходу – вірменський квартал з оглядом інтер'єру Вірменського собору XIV ст. Проспект Свободи – своєрідний ансамбль еклектики і модерну. 

Вільний час.

18.00 – виїзд до Вінниці.

Вартість туру: 550 грн. 
У вартість не входить:
• вхідні квитки (близько 40 грн. за весь період);
• проїзд в суспільному транспорті. У вартість входить:
• проїзд комфортабельним автобусом;
• мешкання в 2-, 3-х місцевих номерах із зручностями;
•  сніданок;
• екскурсійне обслуговування;
•   страховка.

Важливо: Просимо уточняти вартість туру за 1-2 місяці до виїзду.(ціна туру може змінюватися в залежності від вартості готеля і транспортних послуг).
• Доплата за одномісне розміщення в готелі + 60 грн./ніч, в готелі
• Туристи, мандрівні одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах
• Фірма залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або замінювати їх на рівноцінних або класом вище
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю або автобуса

Організатор туру: Туристичний оператор Укрвінінтур
Адреса: м. Вінниця, вул. Соборна 54, офіс 5
Контактний тел: 67-10-11, 57-93-76,
E-mail: [email protected]

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення