Євгеній Літвінкович у Вінниці

Євгеній Літвінкович у Вінниці

Всі анонси від: Будинок офіцерів

У Вінниці 19 березня на сцені Будинку офіцерів готується виступити популярний в Україні співак родом з Білорусі, автор та виконавець,  фіналіст шоу «Україна має талант 4» 2012 року та супер-фіналіст шоу «Х-фактор 3» на початку 2013 року.

Євген  Літвінкович - найбагатограніший учасник всім відомого нам музичного проекту «Х-фактор 3»: він займається кулінарією, захоплюється дизайном інтер'єру для різних стилів ресторанів. Після участі в проекті «Україна має талант» хлопця запросили на міжнародний фестиваль мистецтв «Слов'янський базар» у Вітебську як майстра білоруської естради.
Після успішної участі у фестивалі "Слов'янський базар" Євгеній прийшов підкорювати талант-шоу «Х-фактор». Мало кому відомо, що саме Ігор Кондратюк, який тоді був одним із наставників проекту, особисто запросив хлопця на проект. Зал зустрів виконавця оваціями ще на кастингу. 
21 грудня 2013 року Євген бере участь у національному відборі на конкурс «Євробачення 2014» від України з піснею «Стреляная птица». Потрапивши до фіналу конкурсу, Євген займає 8-ме місце з 20-ти учасників за підсумками голосування журі та глядачів.

Отож, концерт Євгенія Літвінковича у Вінниці має бути не менш цікавим та насиченим, як його сходинки до музичної  слави!

Початок концерту: 19:00
Дата: 19 березня
Місце: Будинок офіцерів
Вартість квитків: 100 - 230 грн

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення