Фантастична драма "Пробудження"

Фантастична драма "Пробудження"

Всі анонси від: Кінотеатр ім. Коцюбинського

Нова фантастична драма про політ до Нової планети!!!

Рік: 2016
Країна: США
Режисери: Мортен Тільдум
Студія: Company Films, Sony Pictures Entertainment, Village Roadshow Pictures, Original Film
Жанр: драма, мелодрама, фантастика
Бюджет: 110 млн. дол. США
Прем’єра (в Україні): 29.12.2016
Прем’єра (у світі): 21.12.2016
Тривалість: 116 хв
Вікові обмеження (років): 16
В ролях: Дженніфер Лоуренс, Кріс Пратт, Майкл Шин, Лоуренс Фішберн, Енді Гарсія, Аврора Періньо, Кімберлі Баттіста, Крістін Брок, Жан-Мішель Річе, Джулі Серда

Сюжет: Нарешті знайшли планету, де люди зможуть жити так само, як і на Землі. Вона знаходиться на відстані всього-то 120 років. Уже зібралось близько 5000 бажаючих полетіти на космічному кораблі "Авалон" на нову планету. Всі люди були введені в стан штучного сну, тому 120 років для них пролетять як одна ніч. Але дві камери виходять з ладу - Джим і Аврора прокинулися. А летіти їм ще 90 років ... Вони розуміють, що долетіти до нового місця проживання для них практично нереально, але вони не опускають руки, а живуть і розважаються, як можуть.
Космічний корабель оснащений останніми технічними новинками. Від безвиході в головних героїв виникає симпатія один до одного, що переростає в справжню любов. Все було б добре, якби не раптова поломка всередині корабля. Тільки Аврора і Джим можуть врятувати 5000 пасажирів і зробити так, щоб вони дісталися до нової планети. 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення