Фестиваль американського документального кіно

Фестиваль американського документального кіно

З 28 по 30 квітня у кінотеатрі Родина в рамках днів Америки відбуватиметься фестиваль американських хронікально-документальних фільмів.
Безкоштовні запрошення на відвідування фестивальних сеансів вже зараз можна отримати в самому кінотеатрі, разом із запрошеннями на інші події проекту «Дні Америки у Вінниці».
Щодня відбуватиметься по два сеанси. Початок сеансів о 18.00 та о 20.00. 

28 квітня о 18.00 стрічка «Чорно-білі й вимираючі». Це історія розвитку та становлення газетної індустрії та її боротьби за фінансову життєздатність. Фільм розповідає про важливість журналістських розслідувань для американського суспільства.

28 квітня о 20.00  фільм «Тарілки у повітрі». Це документальна стрічка про ресторанний бізнес. Про реалії розвитку та утримання закладу харчування на хорошому рівні. У фільмі розповідається про три досить різні ресторани, які створюють шедеври  з продуктів харчування і боряться за виживання на сучасному ринку. 

29 квітня 18.00 можна переглянути стірчку «На цілий «Лотт» більше». Фільм про створення робочих місць для людей з обмеженими можливостями. В центрі сюжету три героя, які проявляють неабияку  стійкість у боротьбі за місце під сонцем.

О 20.00 буде транслюватись стрічка «Давай, збудуй!» про іноваційне навчання в Америці на прикладі одного вчителя та групи студентів. 

30 квітня  о 18.00 документальна стрічка «Армія Гідеона». Це історія про трьох молодих державних захисників, які працюють на користь суспільства. 

Друга стрічка о 20.00 «Під прицілом об’єктива». Сюжет фільму розкриває історію 27-річного головного героя, який має психічні розлади. Він обрав свій курс мужності. Придбавши мотоцикл та фотокамеру, він вирушає у подорож Північною Африкою.


 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення