Фестиваль британського кіно

Фестиваль британського кіно

Уже вкотре в Україні проходить Фестиваль «Нове британське кіно», який надає українським глядачам можливість побачити найяскравіші британські фільми року і доторкнутися до сучасного кінематографу Великобританії. На цей раз у програмі чотири нових фільми, кожен з яких ще не демонструвався в Україні. Один тиждень занурення в строкатий і різноплановий світ сучасного британського кінематографа.
Цьогоріч фестиваль британського кіно у Вінниці приймає кінотеатр «Родина».
Цього року такими стали стрічки двох культових британських режисерів - “Вільям Тернер” Майка Лі та “Малолітка” Девіда Маккензі. “Нову хвилю” режисерів представлять Пол Райт та Хонґ Кнау з дебютними роботами “За тих, хто у морі” та “Ритмічно наспівуючи”. 
На фестивалі можна переглянути такі стрічки:
- "На орбіті до кінця своїх днів" (Науково-фантастична історія про кохання у відкритому космосі).
- "Засинаючи з рибами" (Рибалка Соня живе усамітнено, поки на порозі її будинку не з'являється кур'єр, більше схожий на райдужну форель).
- "Острівна королева" (Мім і Денні все життя прожили на маленькому острові. Однак вони подорослішали і вирішують завести дитину навіть не підозрюючи, що їх казка може стати страшною).
- "Кімната з видом на море" (Історія двох молодих людей Джесс і Джейсона, які познайомилися в курортному містечку і про те, як їх романтичні відносини почали розвиватися в неправильному напрямку).
- "Поле зору" (У відокремленій частині Англії під час футбольного матчу загадковим чином зникає м'яч. Коли одинокий чужак повертає його гравцям, ті повинні погодитися прийняти його в гру).
- "Реальність кусається"  (Історія про те, як дружину депутата беруть в заручники «ділові партнери» чоловіка).
- "Я - Том Муді" (Сюрреалістична подорож підсвідомістю музиканта, який хоче, але не вирішується співати).
- "Кімната №8" (В'язня переводять в нову камеру, де його чекає зустріч з новим сусідом по камері і таємнича знахідка - червона коробка...).

Вартість квитка - від 10 грн!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення