Фестиваль короткометражок Oscar Shorts-2017

Фестиваль короткометражок Oscar Shorts-2017

Всі анонси від: Родина

Фестиваль короткометражного кіно «Oscar Short»  уже у Вінниці. 
З 16 по 22 червня у кінотеатрі Родина у вас є унікальний шанс побачити п’ятірку кращих короткометражок року за версією Американської кіноакадемії!

Кожен фільм, який увійшов до збірки Oscar Shorts, пройшов довгий шлях міжнародної селекції: від локального журі в кожній країні світу до схвалення 5200 кіноакадеміками, що підтверджує художню цінність фільмів-номінантів.

Які фільми презентуватимуться:
1. Угорська драма «Всі разом» Криштофа Деака
Сюжет: Дівчинка дуже мріє потрапити до знаменитого шкільного хору. Принцип директора вкрай демократичний: у кожного, хто любить співати, є право виступати у хорі. Але любити і вміти співати – це різні речі. Чи вдасться школярці реалізувати мрію.

2. Французький психологічний трилер «Внутрішні вороги» Селіма Аззізи
Сюжет: Дія фільму відбувається у Алжирі 1996 року, де процвітає побутовий расизм і поліцейське беззаконня. Фільм було відзначено призом глядацьких симпатій на міжнародному кінофестивалі у Клермон-Феррані.

3. «Тихі ночі» Аске Банг із Данії.
Сюжет:  Про міграційну кризу, яка переплітається з любовною історією: нелегальний емігрант із Гани закохується у волонтерку, і схоже, що його почуття взаємні.

4. Франко-швейцарської мелодрами «Жінка і потяг»
В головній ролі французька актриса і секс-символ Джейн Біркін. Її героїня – самотня власниця пекарні, яка щоранку зустрічає швидкісний поїзд, що пролітає повз. Її життя змінюється з появою незвичайного друга по листуванню – кондуктора того самого потяга.

5. «Таймкод» Хуанхо Хіменеса з Іспанії.
Сюжет: Романтична комедія розповідає про двох закоханих охоронців парковки, які винайшли оригінальний спосіб спостерігати одне за одним.

Початок сеансів: 20:00
Вхід: 20 грн
Довідки за телефонами: 61-16-76; 067-07-24; 67-04-53

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення