Фінал шоу "Наречена року 2017"

Фінал шоу "Наречена року 2017"

Всі анонси від: Театр ім. Садовського

Вже сім років поспіль журнал «Свадьба года» проводить конкурс наречених.
До участі у кастингу запрошувались наречені, які одружились протягом 2016-2017 років у місті Вінниця та Вінницькій області. 

 Цьогоріч фінал конкурсу "Наречена року" 2017 пройде 4 лютого 2018 року о 18.00  у великій залі Вінницького академічного музично-драматичного театру ім. М. Садовського відбудеться фінал конкурсу «Наречена року 2017». 

Вперше за 8 років існування цих творчих змагань участь у них візьмуть не лише подолянки, а й представниці інших регіонів України. Загалом 9 наречених, які одружилися протягом 2017 року.

У фіналі молоді жінки:
 -  дефілюватимуть у власних весільних сукнях;
 - демонструватимуть кмітливість, відповідаючи на запитання ведучих,
 - а також матимуть нагоду оригінально освідчитися у коханні.
Творче завдання вони готують заздалегідь і воно не має обмежень за жанром.

«Наречена року» - унікальний, єдиний в Україні конкурс, який популяризує сімейні цінності та подружню єдність, - розповідає засновниця конкурсу, видавчиня журналу «Свадьба года» Вікторія Семенюк.Тут не має значення звична для інших система оцінювання. Ані вік, ані зріст, ані інші фізичні параметри не впливають на результат. Перемогу здобуває та наречена, яка найбільш переконливо демонструє силу своїх почуттів до чоловіка. Наша мета - показати, що кожна жінка – прекрасна та неповторна, коли вона щаслива у шлюбі. Крім того, саме любов робить людину сміливою і розкриває внутрішні резерви».

«За допомогою конкурсу ми прагнемо певним чином посилити авторитет сім’ї у суспільстві. – пояснює представниця оргкомітету конкурсу Тетяна Довгань. - Щороку на Вінниччині розривають шлюб в середньому близько 5,5 тисяч пар(за даними Головного управління статистики у Вінницькій обл.) Наприклад, 2016-го на 100 одружень припало 62 розлучення. Ми впевнені, що приклад фіналісток конкурсу «Наречена року» надихатиме молоді подружжя бути рішучими та творчими».

З-поміж призів, які чекають на переможниць різних номінацій – дизайнерські вбрання, професійні фотосесії, абонементи на різноманітні естетичні послуги, ювелірні прикраси, туристичні поїздки та багато іншого.
Щедру винагороду за творчість надає команда постійних партнерів і спонсорів.

Другий рік поспіль конкурс проходить під особистим патронатом голови Вінницької облдержадміністрації Валерія Коровія.

Переможницю та двох віце-наречених обиратиме компетентне журі, до складу якого увійдуть митці, громадські діячі, представники бізнесу та мас-медіа. За допомогою голосування в залі буде також обрано «Пані глядацьких симпатій», а користувачі інтернет за свою обраницю можуть проголосувати.

У фіналі конкурсу змагатимуться 9 учасниць:
            

Минулого року фінал конкурсу "Наречна року" проходив  також у Вінницькому музично-драматичному театрі ім. Садовського.  А ведучим фіналу був відомий телеведучий Григорій Решетник!
Цього року ім'я ведучого поки що залишається в секреті. 

Початок фінільного шоу о 18:00
Вартість квитків: від 50 - 110 грн
Сторінка заходу на фейсбук

Коментарі до події (2)
  • Галина Лирук 25 Січня

    дякую
Отримуйте
регулярні оновлення