Фотовиставка «Роль бізнесу в розвитку країни»

Фотовиставка «Роль бізнесу в розвитку країни»

13 серпня у Вінниці відбудеться відкриття фотовиставки «Роль бізнесу в розвитку країни» о 14.00 і круглий стіл «Соціальна відповідальність компаній і міста», що розпочнеться о 14.30.

Мета фотовиставки – продемонструвати соціальну відповідальність компаній в Україні і надихнути інші компанії впроваджувати ще ефективніше свої соціальні та екологічні проекти.

Фотографії виставки демонструють соціальні та екологічні проекти компаній в рамках їх корпоративної соціальної відповідальності. Вперше в Україні компанії спробували донести свою роль в розвитку країни через фотографії, демонструючи що ще позитивного вони роблять, окрім сплати податків. Серед компаній-учасників – PwC, Артеріум, Астеліт, ДТЕК, Amway, Platinum Bank, Енергоатом, Shell, Мелексіс Україна, Такеда, Тетра Пак, EY, Укрсиббанк, Оболонь та інших. Роботи фотовиставки були представлені у Києві, Харкові і Львові.

В рамках круглого столу відбудеться презентація проектів компаній, і керівництва «Соціальна відповідальність для державних компаній» і «Соціальна відповідальність муніципалітетів».

Фотовиставка «Роль бізнесу в розвитку КСВ» триватиме до 20 липня 2015 р. Виставка відбувається в рамках проекту «Соціальна відповідальність державних агенцій», що виконується Центром «Розвиток КСВ» за фінансової підтримки Посольства Королівства Нідерландів в Україні.

Фотозвіт з різних проектів:
 - 1+1 МЕДІА: НЕБАЙДУЖІСТЬ У КРОВІ. «Дні донора у 1+1»


 - ДТЕК: ТУРБОТА ПРО МАЙБУТНЄ


 - СКМ: ГУМАНІТАРНИЙ ШТАБ РІНАТА АХМЕТОВА «ДОПОМОЖЕМО» (СПІЛЬНИЙ ПРОЕКТ БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ РІНАТА АХМЕТОВА, ГРУПИ СКМ І ФК «ШАХТАР»). 


 - ТОВ «ЕМВЕЙ УКРАЇНА»: НА ШЛЯХУ ДО ВЛАСНОЇ СПРАВИ


 - КОРПОРАЦІЯ «АРТЕРІУМ»: МОЛОДІ ФАРМАЦЕВТИ В СУЧАСНОМУ ЦЕНТРІ ДОСЛІДЖЕНЬ ТА РОЗРОБОК


 - екологічна акція від БРИТІШ АМЕРИКАН ТОБАККО УКРАЇНА: ЕКОКРОК 2007–2015. 


 - ДП «НАЕК «ЕНЕРГОАТОМ»: МИРНИЙ АТОМ: ВСЕ ДЛЯ ПЕРЕМОГИ! (БЛОКПОСТ ПОРУЧ ІЗ М. ПОПАСНА, ЛУГАНСЬКА ОБЛАСТЬ)


 - ПАТ «ФАРМАК»: РОДИННА ОЛІМПІАДА


 - ІНФОПУЛЬС: СИНДРОМ ЛЮБОВІ. Корпоративний проект підтримки людей із синдромом Дауна та їхніх сімей. 


 - ТОВ «АСТЕЛІТ», ТМ LIFE:): РАДІСТЬ ПОВНОЦІННОГО ЖИТТЯ


 - ПРАТ «МОНДЕЛІС УКРАЇНА»: 2800 ГОДИН ЩАСТЯ ТА ТУРБОТИ ПОДАРУВАЛИ 700 СПІВРОБІТНИКІВ MONDELEZ UKRAINЕ & EURASIA ДІТЯМ-СИРОТАМ ІЗ 4 КРАЇН в ході благодійній акції «Місяць волонтерства» 


- ПРАТ «МТС-УКРАЇНА»: ЛІНІЯ ЖИТТЯ. Програма розвитку донорства крові в Україні «Лінія життя».


 - ПАТ «КОНЦЕРН ГАЛНАФТОГАЗ»: ЕНЕРГІЯ МАЙБУТНЬОГО. Мережа АЗК «ОККО» обладнала 34 своїх АЗК пристроями для швидкісного заряджання електромобілів. 


- PLATINUM BANK: ДОБРА ФІНАНСОВА ГРАМОТНІСТЬ ДЛЯ МАЛЕНЬКИХ УКРАЇНЦІВ.


 - ПАТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО»: ЗДОРОВ’Ю – ТАК! НАСТРОЮ – ТАК! ОФІСНОМУ ФІТНЕСУ – ТАК! ТАК! ТАК! «Здоров’я завдовжки в життя». 


- ТОВ «ТАКЕДА УКРАЇНА»: ПРОВЕДЕННЯ АКЦІЇ «ЗУПИНИМО ІНСУЛЬТ РАЗОМ». 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення