Фрістайл і Діти Фрістайла

Фрістайл і Діти Фрістайла

Всі анонси від: Театр ім. Садовського

На усіх вінничан на сцені Вінницького театру ім. Садовського чекає виступ відомого радянського гурту "Фрістайл" + "Діти Фрістайла"!
Гурт заснований у 1988 році, але популярність їх не меншає з роками! 

В нинішніх досить непростих умовах, коли країна потерпає від агресіі, легендарні артисти вирішили підтримати дух своїх земляків, підтримати своїх захисників — бійців Збройних Сил України, на адресу яких буде спрямована частина виручених коштів.

Концертна програма обох колективів була значно перероблена — абсолютну більшість пісень перекладено українською мовою, отже, на вас чекають дійсно прем'єри і водночас ваші улюблені пісні в новому вигляді.

Створені також нові актуальні номери, з якими прихильники цих гуртів уже мали змогу ознайомитись в інтернеті — «Цвіте калина», «Не кохана я», «Мамо, я його люблю», «Пацан сказав — пацан зробив», «Чорнобаївка», «Горить москва», «Ревную», «Обійму-поцілую» та інші.

Не випадково об'єднана програма двох колективів називається «Україна-ненька» — саме ця пісня, створена свого часу легендарною солісткою «Фрістайла» Ніною Кірсо, яка, на жаль, нещодавно закінчила свій земний шлях, стала своєрідним девізом артистів, високо оціненим прихильниками.
Україна обов'язково переможе і буде вільною!

Подаруйте собі хвилину радості в наш сумний час, приходьте на концерт!
На вас чекатимуть ваші улюблені «фрістайлівці» Сергій Кузнєцов, Сергій Ганжа, Юрій Зірка, Юрій Савченко, чарівна Ната Нєдіна, а також молоді і
амбітні, не менш улюблені «Діти Фрістайла» Денис Супруненко, Ігор Лаврик, Анатолій Супруненко і Анатолій Караман.
І, звичайно ж, чудові пісні засновника обох гуртів композитора і продюсера Анатолія Розанова, одна з яких, як і тридцять років тому, називається «Завтра» — бо ми всі віримо, що нашу Україну чекає чудове, щасливе і мирне завтра!

До зустрічі!


 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення