FuckUp Nights у Вінниці

FuckUp Nights у Вінниці

Всі анонси від: Cherdak

12 грудня основна зала CHERDAK перетвориться на свого роду сповідальню, де відомі та успішні українці відверто поділяться своїми «поворотами не туди».

Ви можете ніколи не наважитися ступити на скляний міст «Айчжай» довжиною 300 метрів, який побудований на висоті 180 метрів у Китаї. Не страшно, якщо ви проспали світанок в  Альпах. І можна пробачити собі, що, спостерігаючи красу Ніагарського водоспаду, забули зробити селфі.

А от що точно не можна пропустити, то це F*сkUр Nights! На вас чекають реальні помилки реальних бізнесменів та селебріті.

Кожен захід не схожий на попередній, тому що кожного разу до Вінниці приїжджають нові гості зі своїми життєвими та бізнес-історіями. Наші герої не навчать вас бути успішними бізнесменами, але вони зможуть поділитися своїм досвідом і допомогти зробити правильні висновки.

Попереджаємо одразу, новий сезон F*сkUр Nights Vinnytsia буде гарячим! Не пропустіть, як успішні бізнесмени та селебреті разповідатимуть про свої найбільші промахи та провали.

У порівнянні з їх історіями ваші буденні «вийшов викинути сміття та зустрів всіх знайомих», «сів не у той трамвай» та «забув, чи зачинив двері і повертався перевіряти тричі» — просто квіточки. 

І таких ягідок, як на F*сkUр Nights ви ніде не «назбираєте». Реальні історії із життя українських зірок змусять вас не лише сміятись до сліз, а й навчать думати, робити висновки і не ступати на ті самі граблі. F*скUр Nights Vinnytsia Vol. VII познайомить тебе з новою релігією – релігією помилок та успіху. І вона тобі точно сподобається!


Вартість квитків: 280 грн
Дата і час: 12 грудня о 19:00
Локація: м. Вінниця, ТРЦ Sky Park, 8-й поверх, Простір для ідей #CHERDAK
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення