Гала- концерт Всеукраїнського пісенного фестивалю-конкурсу «Золотий птах»

Гала- концерт Всеукраїнського пісенного фестивалю-конкурсу «Золотий птах»

Всі анонси від: Театр ім. Садовського

У Вінниці відбудеться VІ Міжнародний пісенний фестиваль-конкурс «Золотий птах» для дітей та молоді з особливими потребами. Прийом заявок триває до 18 березня. 

Про це повідомили на сторінці КЦ «Галерея – XXІ», які є співорганізаторами конкурсу. Відомо, що він триватиме протягом 5-8 травня, однак відбудеться у декілька етапів.

Перший етап – прийом заявок-анкет (до 18 березня) 2021 року, а потім – прослуховування та рецензування. Взяти участь у фестивалі-конкурсі можуть діти та молодь у двох вікових категоріях: 10-15 років і 16-23 роки. Фіналістів шляхом голосування та оцінювання обере експертне журі.


 

– Фестиваль-конкурс розпочнеться проведенням «живого» концерту 6 травня 2021 року о 10:00 у приміщенні КЦ «Галерея – XXІ». А фінальний тур (Гала – концерт та нагородження) відбудеться 7 травня 2021 року о 16:00 у Вінницькому обласному українському академічному музично-драматичному театрі імені М.К.Садовського. Вхід – вільний, – йдеться у повідомленні. 

Відомо також, що переможці Фестивалю-конкурсу «Золотий птах» будуть представляти Україну на ХХІV пісенному фестивалі «Чехочинські творчі зустрічі» в липні 2021 року.
 

Мета соціального проекту:
– створити платформу для реалізації пісенних талантів дітей та молоді з функціональними обмеженнями;
– сприяти самоствердженню дітей та молоді з особливими потребами та інтеграції їх в суспільство;
– привернути увагу громадськості до проблем дітей та молоді з особливими потребами;
– поглиблення міжнародних творчих контактів.

Детальна інформація – на сайті gokult.com.ua, за телефоном: (063) 164-64-94, або написавши на e-mail: [email protected]

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення