Вистава «Граємо в Дурня». Перший Театр Антрепризи та комедії

Вистава «Граємо в Дурня». Перший Театр Антрепризи та комедії

Всі анонси від: ВДПУ ім М. Коцюбинського

Провести вечір у Парижі, не покидаючи Вінницю!

З насолодою улюбленими французькими мелодiями, приглушеним свiтлом й iсторiєю, яка могла трапитись із кожним!

Зможете ви 31 березня о 18.00 у ВДПУ ім. М. Коцюбинського завдяки блискучій комедії «Граємо в дурня»!

У головних ролях: зірки знаменитих фільмів і серіалів, заслужені артисти України Костянтин Костишин, Сергій Калантай, Дмитро Лалєнков, Валерій Астахов, Олександр Ігнатуша і Христина Синельник.

Захоплюючий сюжет, величезна кількість непередбачуваних поворотів подій, дотепних сцен, тонких натяків і, звісно, фірмовий французький гумор!

Легка, яскрава і неймовірно весела вистава «Граємо в дурня» подарує незабутні емоції!

– Якщо ви завжди із насолодою переглядаєте культові комедії із П'єром Рішаром «Високий блондин у чорному черевику», «Невдахи» чи «Іграшка», неодмінно подивіться цю виставу! Вона така ж легка і безмежно весела, адже поставлена за п’єсою Франсіса Вебера – знаменитого сценариста, який і писав сценарії до фільмів із П'єром Рішаром.


За сюжетом комедії, раз на тиждень компанія впливових аристократів влаштовує вечерю, на яку кожен учасник повинен привести із собою…одного дурня. Запрошений, звичайно, не здогадується, чому йому надана така «честь». А той, чий дурень виявиться найбільш переконливим, виграє.

Коли до П'єра дійшла черга привести гостя, він дуже зрадів, адже напередодні якраз познайомився із фантастичним дурнем Франсуа Піньон.

Піньон - чарівний, простодушний, зворушливий, смішний і просто чудовий... П'єр і уявити собі не міг, що через кілька годин цей Піньон повністю зруйнує його життя..

Завдяки блискучій грі улюблених акторів, яскравим поворотам подій і калейдоскопу непередбачених ситуацій комедія «Граємо в дурня» з найперших хвилин захопить кожного глядача!

А окрім незабутніх годин сміху і найкращого настрою, зачарує атмосферою Франції.

- Пронизана французьким гумором вистава «Граємо в дурня» не залишить нікого байдужим, адже ця комедія має не тільки дуже цікаву сюжетну лінію, а й - глибокий сенс, – звертають увагу творці постановки. - Це вистава про людяність, чоловічу дружбу, кохання, добро і зло та різницю людських світоглядів. Як говорить у фіналі Франсуа Піньон: «Перш ніж когось назвати дурнем, подумайте двічі!»

Приходьте 31 березня о 18.00 у ВДПУ ім. М.Коцюбинського на виставу «Граємо в дурня» посміятися від душі та провести незабутній вечір із зірковими акторами!

Коментарі до події
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення