Громадська дискусія  «Тоталітаризм, війна, революція. Чому Європа боїться тоталітаризму?»

Громадська дискусія «Тоталітаризм, війна, революція. Чому Європа боїться тоталітаризму?»

Генеральне консульство Республіки Польща у Вінниці та Громадська організація «Подільська агенція регіонального розвитку» запрошують на зустріч у рамках Польсько-української дискусійної платформи на тему «Тоталітаризм, війна, революція. Чому Європа боїться тоталітаризму?» за участі Олександра Бойченка.
Зареєструватись на захід можна тут!
Олександр Бойченко – літературний критик, публіцист, перекладач. Колишній викладач зарубіжної літератури Чернівецького університету. Триразовий учасник стипендіальної програми міністра культури Польщі Gaude Polonia.
Під час зустріч йтиметься про те, чому тоталітаризм загрожує розвитку та свободі. Що ми маємо пам'ятати з минулого, аби тоталітаризм ніколи не повернувся в Європу. Також відбудеться презентація книг: «У нас, в Аушвіці» Тадеуша Боровського, «Інший світ» Густава Герлінга-Грудзінського, «Бесіди з катом» Казімєжа Мочарського та «Імператор. Шахіншах» Ришарда Капусцінського. Книги за бажанням можна буде придбати. На зустрічі буде присутній видавець усіх презентованих книжок, директор видавництва «Книги-ХХІ» Василь Дроняк.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення