Группа «Пламя» UA з концертом у Вінниці

Группа «Пламя» UA з концертом у Вінниці

Всі анонси від: Будинок офіцерів
28 жовтня у Вінниці у Будинку офіцерів відбудеться концерт легендарного вокально-інструментального ансамблю «ПЛАМЯ», якому вже виповнилось 40 років творчої діяльності. 
 
Ансамбль створений у 80-ті роки, зі складу артистів популярного ВІА «САМОЦВЕТИ»
Пісні, вперше виконані ВІА «Пламя» на радіо та телебаченні, а також записані на грамплатівки, здобули шалену популярність. Вони увійшли у повсякденне життя, в кожну домівку.
Відрадно, що найкращі пісні ансамблю «Пламя» не забуті, бо стали класикою жанру.  Вони продовжують лунати в концертних залах, в ефірі радіостанцій, з екранів телевізорів. З ними виросло вже не одне покоління людей.
Станіславу Черьомухіну пощастило працювати у ансамблю «Пламя» у період піку його популярності. Загалом – протягом 15-ти років. У складі ансамблю голос Станіслава та його флейта звучать у прем’єрних записах таких пісень, як: «На дальней станции сойду», «Не надо печалиться», «Снег кружится», Детства последний звонок», «Идёт солдат по городу», «Зацветает краснотал», та багатьох інших піснях, які люблять і сьогодні.
Концертна программа «Найкращі пісні ВІА «Пламя» ось вже кілько років гаряче сприймається у містах та селах України. 
Виступ творчого колективу вирізняється режисерськими рішеннями, яскравим акторським виконанням. Артисти гурту «Пламя» UA співають в один голос, в одне дихання, з повним розумінням змісту віршів та виразності мелодії. Можливе саме  враховуючи це, кожна пісня доторкається до струн душі слухача.

Дата: 28 жовтня
Місце: Будинок офіцерів
Вартість квитків: 80 - 250 грн
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення