Грузинський національний ансамбль «Кутаїсі»

Грузинський національний ансамбль «Кутаїсі»

Всі анонси від: Будинок офіцерів

Концерт Грузинського національного ансамблю Кутаїсі у Вінниці відбудеться 20 грудня. Справжній культурний «скарб» Грузії, багаторазовий переможець міжнародних фестивалів — він закохує у себе глядача з перших хвилин унікального шоу, занурюючи у справжній вихор щирих емоцій.

«Кутаїсі» - це чудові танцівники, віртуозні музиканти, неймовірно швидкі рухи, казкові музичні інструменти і чарівний багатоголосий спів.
Ансамбль «Кутаїсі» - це традиціїні грузинські народні пісні і танці, що існували в Грузії протягом декількох тисячоліть. Ансамбль «Кутаїсі» їздив з гастролями по Грузії, Франції, Туреччини, Росії, Україні, Вірменії, Голландії, брав участь в Міжнародних фестивалях в Польщі, Італії, Болгарії, Туреччини, Румунії, Грузії, Росії, Марокко, Англії та ін у 1991 році в Пальма-де-Майорці (Іспанія) на міжнародному фестивалі танців ансамбль отримав Гран-Прі.
В 1996 році в Аргідженто (Італія) на міжнародному фольклорному фестивалі ансамбль отримав Гран-Прі.
В 1997 році на Першому національному фестивалі серед професійних колективів Грузії «Кутаїсі» також отримав Гран-Прі. 

Ансамбль «Кутаїсі» свято шанує національні фольклорні традиції, посилюючи і примножуючи їх з допомогою молодих й талановитих виконавців пісень і танців. Саме цим він вигідно відрізняється від інших грузинських колективів, оскільки зумів органічно поєднати в собі енергію, запал і барвистість танцю з хвилюючим багатоголосним співом. Багаторічна історія успіху цього дивовижного колективу стрімко мчить крізь час, мов вируюча гірська річка, зачаровуючи досить сильною енергетикою та неперевершеним талантом.

Поєднання глибокого, чаруючого співу з віртуозним виконанням національних грузинських танців підкорили світову сцену, забезпечивши визнання і тріумф традицій найгостиннішого етносу.

Не пропустіть виняткову можливість доторкнутися до цієї унікальної і самобутньої культури в рамках великого гастрольного туру ансамблю «Кутаїсі» в містах України, з концертом у Вінниці 20 грудня 2018 року в Будинок офіцерів. Унікальні постановки і хореографія, розкішні костюми, супровід оркестру подарують емоції, здатні опромінити ваше серце.

Цього року, 20 грудня, танцювальна та музична гордість Грузії підкорюватиме сцену Вінниці!

Початок о  19.00.
Вартість квитків: 150 - 550 грн

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення