Гуляночка по Закарпатски!

Гуляночка по Закарпатски!

Всі анонси від: Love Travel

Программа тура
День 1
23.30 –   виїзд з Вінниці!
Водоспад Шипіт - один з найкрасивіших водоспадів Закарпаття. (5/10 грн грн.)Знаходиться в горах на околиці села Пилипець. Названий Шипіт за гучний голос, який здалеку чується як шепіт. Вода у водоспаді спадає численними живописними каскадами, зачаровуючи погляди туристів. Свій початок струмок бере на високих Боржавських полонинах. Водоспад особливо гарний навесні, під час танення снігів, а також восени, в сезон дощів. Улітку ж водоспад являє собою невеликий струмок, що збігає каскадом по декількох скельних уступах. Загальнав исота водоспаду 14 м.   Шипіт справляє величезне враження і зачаровує погляди туристів. Його води несуть свіжість і прохолоду. Переїзд у закарпатське село.

День 2
Сніданок. Відвідання музе-кузні на воді "Гомора".  Похід у гори,  збір ягід, грибів, відпочинок на березі  гірської річки. Пікнік- перекус.Повернення у село. Вечеря. Ночівля.

День 3
Сніданок. Прибуття до Мукачево. Екскурсія найромантичнішим  замком Закарпаття - замок «Паланок» (15грн.). Це зразок середньовічної фортифікаційної архітектури, в якому поєднані різні стилі. Мукачівський замок розташований на горі вулканічного походження висотою 68 м і займає площу біля 14 тис. кв. м. Замок складається з трьох частин і розміщений на трьох терасах.

День 4

Протягом багатьох століть власниками поселення були угорські королі. Тому це єдине місто Закарпаття, де переважаюча більшість населення угорської національності і до цих пір вулиці позначаються на двох мовах - українською та угорською. Готичний костел 15 століття, розташований в самому центрі містечка, ресторан "Золота пава", чудові винні підвали, колишній палац у стилі необароко на центральній площі, Графський двір (1629р.) - Ці Берегівські «дрібниці» не залишать вас байдужими. Також на території курорту знаходиться безліч джерел і басейнів з термальними водами, купання в яких можливо як влітку, так і взимку. Відвідання термальних купалень (температура води +390С) (140грн.). ДегустаціяЗакарпатських вин у «Старому підвалі» (50грн.).  Виїзд до Вінниці .
05.00 – орієнтовне повернення до Вінниці

Зателефонуйте:
067 217 20 89
063 306 49 82

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення