Гурт "Кімната Гретхен" з концертом у Вінниці

Гурт "Кімната Гретхен" з концертом у Вінниці

Всі анонси від: Royal Pub
УКРАЇНСЬКА МУЗИКА ДОПОМАГАЄ #ЗСУ!
Сьогоденна війна ведеться на багатьох напрямках одночасно. Культурний фронт - не виняток. Українські пісні у різні буремні часи піднімали бойовий дух, допомагали впоратись з важкими реаліями, заколисували дітей, супроводжували українців в горі і в радості. Зараз сучасна українська музика має практичну місію і здатна об’єднувати людей та напряму допомагати збройним силам!

Український інді-рок-гурт КІМНАТА ГРЕТХЕН не перший рік є дотичним до волонтерського руху. Вони знані в Україні та гастролювали у Європі, є авторами 5 альбомів та саундтреків до українського кіно. Ці артисти зіграли безліч концертів на підтримку різних благодійних ініціатив та неодноразово відвідували українські військові частини на прифронтових ділянках.


Саме з метою збору коштів на підтримку ЗСУ, гурт КІМНАТА ГРЕТХЕН у липні вирушають у благодійний концертний міні-тур містами України. Усі 5 концертів відбудуться на майданчиках, котрі відповідають нормам безпеки. Вхід на кожен з виступів - free donation.

Музиканти разом з партнерами та організаторами концертів у кожному місті зробили усе можливе, щоб наприкінці туру перевести 100% зборів на потреби української армії.

Окрім Біржі Благодійності “ДоброДій”, котра виступає оператором благодійної допомоги у цьому проекті та відповідає за повну звітність і прозорість збору, партнерами туру стали: благодійна організація KS I HELPER та її засновник Антон Ткаченко, а також компанія MOVA brewing co. Головним технічним партнером концертів є студія звукозапису KS Records.

Інвестором у важливу справу та другом проекту може стати кожен, хто долучиться до збору та поділиться інформацією про тур на своїх сторінках у соцмережах!
Мета проєкту: зібрати 100 000 гривень на придбання військового оснащення та приладів для більш ефективної роботи українських військовослужбовців.
Пісні цього музичного проекту звучать за кадром українськіх телесеріалів та арт-хаусного кіно, а наживо - зі сцен найбільших музичних фестивалів країни, а віднедавна і Польщі.
 
На концерті у Вінниці звучатимуть прем'єри та відомі хіти, ліричний космос та антигравітаційне хуліганство, музичні експерименти та поетична експресія.

Коли: 15 липня
Початок: 18:30
Де: Royal Pub
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення