Концерт вінницького гурту Jazzforacat

10 жовтня о 19:00 в Вінницькій філармонії лірична і прониклива група Jazzforacat в супроводі Brass Band.

Jazzforacat – вінницький гурт, що утворився внаслідок випадкової зустрічі двох музикантів, нещодавно брав участь у “Х-факторі” та розпочав цей рік з концерту за кордоном.Jazzforacat – це музика, яка спонукає почути свою душу. Це стенограма емоцій, почуттів і настроїв, ритмів та життя.Магічна суміш, що здатна проходити через свідомість людей. Це мова втілена у прекрасні звуки

За час свого існування хлопці побували з концертами майже в усіх великих містах України. Учасники багатьох фестивалів та телепроектів.

«JAZZFORCAТ - це музика, яка спонукає почути свою душу. Це стенограма емоцій, почуттів і настроїв, ритмів та життя. Магічна суміш., що здатна проходити через свідомість людей. Це мова втілена у прекрасні звуки. Лірика, що стосується кожного, і закохує з перших акордів» - так про гурт говорять його ж учасники. 


Jazzforacat - це музиканти-мультиінструменталісти.
Jazzforacat - це лірика, яка захоплює кожного і закохує з перших акордів.
Jazzforacat - це зачаровуючий тембр голосу фронтмена групи, який звучить під унікальне поєднання гітари, кларнета, струнного квартету, перкусії та саксофона. Ви можете собі це уявити? Вражає?

Коли: 10 жовтня, 19:00
Місце проведення: Вінницька обласна філармонія
Вартість: 130-300 грн
Організатор - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ»

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення