Kalush Orchestra «Великий Тур Україною»

Kalush Orchestra «Великий Тур Україною»

Всі анонси від: ВДПУ ім М. Коцюбинського

Концерт Kalush Orchestra «Великий Тур Україною» в Вінниці відбудеться 8 червня о 19:00 в ВДПУ ім. М. Коцюбинського.

В травні 2024 року розпочнеться великий концертний тур гурту Kalush Orchestra: артисти підготували нову програму, яскравий візуальний супровід, оновили образи та готові дивувати новим звучанням своїх шанувальників.

“Ми багато працювали над новим матеріалом та експериментували. Нам хотілося, щоб наші пісні звучали дещо по-іншому: несли більше сенсів та дарували різноманітні емоції. В цьому турі на вас чекає потужна програма: наші нові пісні й, звичайно улюблені хіти. Готові дивувати та зробити ці концерти найкращими, які ви тільки могли бачити. Зустрінемося вже дуже скоро!”, – коментує Олег Псюк, один з ключових учасників Kalush Orchestra.

У 2023 році гурт успішно провів в Україні 10 концертів, де на кожному було проведено благодійні аукціони й загалом зібрано __ коштів для допомоги ЗСУ. В новому турі артисти відвідають 50 міст, розділивши тур на декілька частин. Традиційно частина коштів з квитків підуть на благодійність.

ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА КОНЦЕРТ KALUSH ORCHESTRA?

  1. Тріумфатори «Євробачення-2022».

  2. Велика концертна програма з нових треків та головних хітів.

  3. Зустріч, що надихне та ще більше об’єднає українців.

Якщо ви ще не були на концертах гурту, обов’язково приєднуйтесь, та слідкуйте за новинами на офіційних сторінках KALUSH.

Коментарі до події
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення