Карпати на 5 днів!

Карпати на 5 днів!

Всі анонси від: Бомба-Тур

Туристичний оператор "Бомба-тур" відкриває для всіх охочих простори найвисокогірнішого регіону України - колоритної Гуцульщини. Пропонуємо п'ятиденний тур на 29 липня - 2 серпня.

Виїзд з Вінниці 28 липня о 23:00 год. Повернення у Вінницю 3 серпня орієнтовно о 3:00 год.
28 липня (вівторок)
23:00 - виїзд з Вінниці від центрального автовокзалу (збираємось напроти в карманчику)зупинки в дорозі кожні 2-2,5год:
 - м. Хмельницький, 15 хв
 - м. Кам’янець-Подільський, 15 хв
  - м. Чернівці, 15 хв

29 липня (середа)
Прибуття м. Верховина - центр Гуцульщини. Поселення в номери, сніданок. Оглядова екскурсія по Верховині з підйомом на полонину, з якої відривається панорама міста та Чорногірського масиву Карпат; далі наша екскурсія плавно переходить в дегустацію вина та пива.

Переїзд на полонину Діл, куди щодня приходять туристи, щоб поласувати свіжим сиром і полюбуватися мальовничими гірськими пейзажами.

Поверненя в котеджі. Вільний час. Який можна використати для прогулянки вздовж Черемоша, відвідати музей Гуцульського побуту, етнографії та музичних інстурментів ім. Р. Кумлика, хату-музей кінофільму Тіні забутих предків,  посидіти біля багаття з гітарою, порелаксувати в карпатській сауні або просто помилуватись краєвидом з вікна свого номеру:)

30 липня (четвер)
Виїзд в с. Ясіня, підйом на позашляховиках ГАЗ-66 на Драгобрат. Екскурсія по урчищі Драгобрат.
Повернення в котеджі. Вечеря. Вільний час, який можна провести в карпатських саунах, колибах.

31 липня (п'ятниця) 
День карпатського релаксу! Організовуємось на пікнік на гірській полонині, Бомба-Тур організовує шашлик, уху, смажену картоплю та розважальну програму!

1 серпня (субота) 

“Шопінг” на найкращому сувенірному ринку Карпат - Косівському. Майже всі речі - ручна робота місцевих майстрів. Тут можете прикупити кераміку, гуцульський одяг, вироби з дерева, у Косові можете придбати карпатські вишиванки з неперевершеними візерунками. Серед безлічі дешевих корзин, ковдр і дерев'яних писанок, які продаються оптом, ви можете знайти справді рідкісні речі.

Переїзд в с. Криворівня - село-музей під відкритим небом - оглядова екскурсія.

2 серпня (неділя)

Виселяємось з номерів. Переїзд в Буковель. На курорті матимемо змогу покататись на крісельних витягах, покупатись в найбільшому штучному гірському озері України, зробити фото на панорамі найвищих вершин українських Карпат, познайомитись з інфраструктурою курорту, провести весело час в різноманітних закладах активного відпочинку, порибалити та погуляти просторами “країни Буковель”. 

Переїзд в м. Яремче - “літню резиденцію” опришківського руху, туристичний центр Карпат. Матимемо змогу поторгуватись по карпатському сувенірному ринку та відвідати водоспад “Пробій” на р. Прут.

Виїзд у Вінницю

3 серпня (понеділок)

Орієнтовне прибуття у Вінницю: 03:00 год.
Детальніше про тур та реєстрація на сайті
Адреса організатора: 21050, Вінниця, вул. Театральна, 22, оф. 1 [email protected] тел. роб. +38 (0432) 69-50-02

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення