Клітка

Довгоочікувана прем'єра у Вінниці від творців гучної вистави «Поїзд Одеса-Мама» суперкомедії «Клітка», у виконанні чудових артистів!

Сюжет: В камеру попереднього ув'язнення - в простолюдді - «клітка» - при неймовірних обставинах - потрапляють три дивниі і дуже смішні персонажі: вокзальна «шмара», блакитний Лабух на прізвисько Елтон Джон, і Поет в простирадлі.

Те, що відбувається з цією компанією в камері, змусить сміятися, як то кажуть, навіть небіжчика, якщо, звичайно, він зможе прийти на цей спектакль (ну в сенсі, дістане квиток).

А якщо додати, що ці три ролі грають народні улюбленці, найкращих коміків України - Руслана Писанка, Олег Філімонов і легендарний Ян Левінзон, то гарний настрій і гомеричний регіт вам забезпечені.

До речі, якщо хтось із глядачів зможе вгадати, чим завершиться ця божевільна ніч у клітці - то йому повернуть гроші за квиток.

Втім, з огляду на те, що цей спектакль зробили одесити, знамениті творці культової комедії «Поїзд« Одеса-Мама », гроші вам швидше за все не повернуть. Це, звичайно, жарт. А попереду у вас два години нестримного сміху, улюблених пісень і незабутньою акторської гри.

Коли: 15 грудня о 19:00
Місце проведення: Академічний музично-драматичний театр ім. М. Садовського
Вартість квитків: 190-490 грн

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення