Комедія «Сублімація любові»

Комедія «Сублімація любові»

Всі анонси від: Компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ»

Одна з кращих театральних прем’єр  - іскрометна комедія «Сублімація любові» з незрівнянною Ольгою Сумською, народним артистом України Євгеном Паперним і заслуженим артистом України Віталієм Борисюком у головних ролях!

8 березня о 19.00 у Будинку офіцерів вінничан чекає захоплююча подорож у світ театру і гумору! Улюблені та відомі на всю країну актори запросять вас поринути у яскраву атмосферу сучасної п'єси.

«Сублімація любові» - це італійські пристрасті, непередбачувані повороти сюжету, інтриги, неперевершена гра акторів та, звісно ж, сміх до сліз! Завдяки круто закрученому сюжету виставу глядачі дивляться на одному диханні!

Квитки на виставу вже у продажу!
Вартість - 190-590 гривень.
 

Яскраву комедію «Сублімація любові» за п’єсою італійського драматурга та кіносценариста Альдо де Бенедетті поставив заслужений артист України Володимир Астахов.

За сюжетом, чарівна журналістка, сеньйорита Паола (Ольга Сумська), з першого погляду підкорює серце поважного політика синьйора Леоне (Євгеній Паперний). Леоне, перебуваючи в досить поважному віці, до нестями закоханий у молоденьку спокусницю. Але, на жаль, похилий вік і відсутність чоловічої харизми заважають депутату завоювати Паолу. Однак Леоне не здається. Він укладає договір з молодим, нікому невідомим драматургом П'єтро(Віталій Борисюк) і публічно видає його літературні твори за свої. Леоне отримує славу та успіх, а П'єтро - прихильність і жаркі поцілунки Паоли. А може ця підступна бестія веде подвійну гру?... Фінал вистави буде по-справжньому несподіваним! 

Нестримні італійські пристрасті, тісно переплетені із сюжетною лінією, блискуча гра зоряного акторського складу з точним попаданням у характери героїв перенесе вінничан у справжню Італію, де киплять нежартівливі баталії. Комедійна постановка викличе цілий феєрверк емоцій, змушуючи сміятися від душі і співпереживати героям.

А пікантності вистави додасть той факт, що героями любовного трикутника зоряне акторське тріо було не лише на сцені, а й у реальному житті. Адже свого часу ніжні почуття між Ольгою Сумською і Віталієм Борисюком спалахнули саме тоді, коли акторка була дружиною Євгена Паперного…

Приходьте 8 березня о 19.00 у Будинок офіцерів на виставу «Сублімація любові», аби у компанії улюблених українських акторів насолодитися іскрометним гумором, філігранно вивіреними мізансценами, класичною римською сценографією і справжніми італійськими пристрастями!

 

Коментарі до події (3)
  • Людмила 13 Вересня

    Вважаю, що необхідно піти на таку комедію і акторів
  • Слава Україні 13 Вересня

    Дуже хочу піти
Отримуйте
регулярні оновлення