Комедія з Адою Роговцевою "Схоже на щастя"

Комедія з Адою Роговцевою "Схоже на щастя"

Всі анонси від: Театр ім. Садовського

Вистава «Схоже на щастя» в Вінниці - історія про двох абсолютно різних жінок, яких об'єднало самотність і страх бути не потрібними. У постановці гармонійно поєднані комедійні елементи і лірика. Харизматичний акторський тандем Роговцевої та Орліченко дозволить переосмислити своє ставлення до життя і близьким людям, залишивши приємний післясмак.

Сюжет постановки:

Вистава «Схоже на щастя»  познайомить вас з п'єсою Крістофа Дютюрона і Птеро Пальмада «Утікачки». Режисером виступила Катерина Степанкова, донька однієї з головних героїнь, Ади Роговцевої. Іронічна комедія з трохи сумними нотками, доводить що випадковості, сама не є випадкова річ на світі. Ми зустрічаємо людей в найбільш знакові моменти життя, і навіть не можемо уявити, яку роль вони зіграють в нашій долі.
Клод, навіжена старенька, яка прожила довге і насичене подіями життя, виявилася в закладі для людей похилого віку «Ирисовая гай», туди її визначили власні діти, але вона не має наміру миритися з таким станом справ і залишає ненависні стіни.
Марго переживає кризу середнього віку і в зопрівати не може терпіти знущань чоловіка і дочки, і вирішується просто втекти, прихопивши одну валізу.

                                              
Наші героїні зустрічаються вночі на узбіччі дороги, в спробах зловити машину. Між незнайомками починається справжнісінька пікіровка, і Клод невпинно підколює і жартує над Марго. На настільки динамічною ноті і починається знайомство двох таких несхожих жінок. Коли ж їм вдається зупинити попутку, виявляється що вони вибрали не ту водія. Чоловік висаджує своїх пасажирів посеред лісу. Можливо, вони б там і замерзли, але їх знаходить місцевий фермер, який надав притулок, який доведеться відпрацьовувати власною працею.
Жінки по-різному ставляться до свого рятівника, але перебуваючи на фермі, вони пізнають один одного ближче, відкриваються. Авантюристка Клод підштовхує свою нову подругу до різних афер, які в підсумку закінчуються поліцейською дільницею, звідки втікачок забирають їхні родичі, і здається, що всі перипетії були пережиті даремно.

Вистава «Схоже на щастя» купити квитки, на який можна вже зараз, здивує вас несподіваним фіналом. Ви обов'язково повірите в долю, яка ніколи не зводить людей випадково. Іноді навіть сторонні люди, з абсолютно протилежними поглядами, темпераментом і характером, можуть перевернути ваше життя, увірвавшись в неї вихором.

Дата і час: 13 грудня, 19:00
Вартість: 120-380 грн
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення