Конкурс одного вірша «Малахітовий носоріг 2014»

Конкурс одного вірша «Малахітовий носоріг 2014»

Уже чотирнадцять раз у Вінниці збираються поети з різних куточків України на конкурс одного вірша «Малахітовий носоріг».
Це – щорічний всеукраїнський конкурс одного вірша, який розпочнеться 13 грудня  о 16:00 у вінницькій галереї «Арт-Шик». 
Правила цьогорічного суботнього поетичного конкурсу простішими та прозорішими. Тепер не треба надсилати кудись свої конкурсні доробки, достатньо прийти зі своїм віршем обсягом до 40 рядків. Відтак, кожний спочатку може виступити на «Відкритому мікрофоні» з позаконкурсним віршем, а потім прочитати свою вже конкурсну роботу або попросити зробити це свого друга, чи замовити у організаторів справжнього читця безпосередньо в залі. 
Обиратимуть переможця глядачі та самі учасники перегонів своїми запрошеннями, придбавши їх безпосередньо на вході за 30 гривень або звернувшись до організаторів по телефону: (067) 900-63-45.
Кількість запрошень обмежена.
Протягом поетичної вечірки гратиме жива музика, працюватиме кафе, зніматиметься відеофільм. На переможців чекатимуть подарунки і сертифікати про здобуті трофеї. Святковий передноворічний настрій забезпечуватимуть нові креативні ведучі з творчого осередку поетів «Михайло Михайлович» – Катя Папуга, Марина Однорог, Олександр Горчинский, Милослава Черній.
Поспішайте отримати свою перепустку-запрошення на тригодинне поетичне шоу, наприкінці якого стане відоме ім’я цьогорічного переможця та щасливого володаря «Малахітового носорогу» - 2014.
Вхід - 30 грн!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення