Концерт авторів «Кварталу 95» - «Братів Шумахерів» у Вінниці!

Концерт авторів «Кварталу 95» - «Братів Шумахерів» у Вінниці!

Всі анонси від: Будинок офіцерів

Вони підкорили серця мільйонів з екранів телевізорів, а тепер їдуть у Вінницю, аби вразити вінничан своїм живим виступом уже 8 березня!

Концерт «100 хвилин гумору» авторів і резидентів «Вечірнього Кварталу» - «Братів Шумахерів» 8 березня о 19.00 пройде в Будинку офіцерів.
Головна кузня гумору України - «Студія Квартал 95» рекомендує, відтак - можна не сумніватися: цей вечір буде повний гумору найвищого ґатунку і сміху до сліз!

Вища Ліга КВН, Comedy club, телешоу «Вечірній Квартал», «Бійцівський клуб», «Вечірній Київ», «Що? Де? Коли?», український «Брейн ринг», новорічний фільм «1+1 вдома» - у якому б телепроекті не брали участь, «Брати Шумахери» миттєво скоряють серця публіки.
Їхній головний козир - каламбури і гра слів. Звичайну фразу вони мистецьки перетворюють на жарт-шедевр, над яким сміються мільйони. І не втомлюються придумувати воістину легендарні номери, які через багато років залишаються актуальними. «Янукович і шахи», «Тітушки», «Задорнов у американському ресторані», «Кум здає сепаратиста», «8 березня у звичайній родині або Основи сімейної економії», «Хірург Залдостанов і польський кордон», «Петенька», пародія на шоу «Зважені та щасливі» - ці та багато інших номерів «Шумахерів» продовжують бити рекорди переглядів у Youtube.

«Брати Шумахери» - приголомшливий тандем гумору і сатири, реприз і каламбурів, пародій і мініатюр! - говорять про колег актори «Студії Квартал 95». - Хлопці закінчили Одеський інститут інженерів морського флоту, який у свій час закінчив М.М.Жванецький. Тому працюють не за фахом ВУЗу, а за фахом Жванецького. Девіз групи: «Всіх каламбурів не перекаламбуриш, не перевикаламбуриш».

На концерт «Братів Шумахерів», що 8 березня о 19.00 пройде в Будинку офіцерів, рекомендуємо вінничанам приходити цілими родинами. Вас чекають блискучі пародії і естрадні мініатюри, над якими будуть сміятися всі - від найменших до найстарших. До свого приїзду у Вінницю гумористи готують справжню бомбу!

Квитки на вінницький концерт «Братів Шумахерів» вже у продажу!
Вартість - від 100 до 450 гривень.
Квитки можна придбати у касах Будинку офіцерів та драматичного театру ім. Садовського.
Довідки за телефонами: (067) 462 00 22

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення