Концерт DZIDZIO у Вінниці

Концерт DZIDZIO у Вінниці

Мегапопулярний український гурт  "DZIDZIO" запрошує вінничан на концертне шоу 17 червня до Центрального міського стадіону!
Гурт презентуватмие нові хіти і виконає добре відомі старі композиції. 

Український поп-гурт створений 2009 року. Музиканти свідомо використовують надсянський говір української мови і цим ще більше запам'ятовуються своєму слухачеві! Вони збирають стадіони та б’ють рекорди за переглядами на YouTube та телеканалах! Їх називають найвеселішим гуртом України і не дарма! Жарти та монологи лідера гурту DZIDZIO вже давно стали крилатими, а жартівливі пісні та відео мають шанувальників навіть за кордоном! 

Виступи Дзідзьо проходять із захопленням фанатів по всіх містах України. Пародії на їхні пісні записують польські та російські групи. А талісман у них якийсь особливий - свинка Мейсон! Адже саме завдяки монологів про неї Дзідзьо став настільки популярним. 
Цей колектив неможливо сплутати з ким-небудь ще, адеж вони створюють унікальні роботи. Часом здається, що немає теми, яку Дзідзьо не змогли б розвинути до повноцінної пісні.

А щоб відчути цю могутню силу насмішки і вміння сміятися навіть над собою, потрібні всього лише квитки на концерт Дзідзьо у Вінниці!

Творчі успіхи гурту: 
  • В колекції гурту DZIDZIO -  20 пісень, 10 кліпів, 6 короткометражних фільмів, мультфільм «Народження легенди», CD-альбоми «ХА-ХА-ХА» та «DZIDZIO ХІТИ», перший в Україні персональний DVD-караоке та USB-кредитка з концертом на «Арені Львів».
  •  Згідно рейтингу журналу Forbes за 2012 рік гурт DZIDZIO потрапив в ТОП-3 українських інтернет-проривів з кліпом «Каділак».
  • У 2013 році гурт Дзідзьо на своєму сольному концерті на стадіоні «Арена Львів» зібрав більше 25 000 глядачів.
  • Дзідзьо дебютував на телебаченні в якості ведучих шоу «Співай, якщо зможеш» на «Новому каналі» та в якості телевізійного судді проекту "Україна має талант. Діти".
  • Наразі гурт DZIDZIO має власний продакшн з виробництва відео-кліпів та фільмів, а також аудіо-студію, та досвід рекламних кампаній із замовниками у різних галузях промисловості та телекомунікаціях.
  • Гурт DZIDZIO є номінантом Національної музичної премії YUNA 2013 та YUNA 2014 в категорії «Кращий гурт».



Вартість квитків: 190 - 490 грн. 
Дітям до 5 років вхід - вільний!
Дата: 17 червня
Місце: Центральний міський стадіон
Купити квитки тут
 

Коментарі до події (1)
  • Александр Кучеренко 17 Червня

    Буде гроза. Не відмінять?
Отримуйте
регулярні оновлення