Концерт гурту "KADNAY"

Концерт гурту "KADNAY"

Всі анонси від: Cherdak

Концерт гурту "KADNAY" у Вінниці відбудеться 16 березня 2018 року о 20:00 в CHERDAKу.

KADNAY - український indie, electro-pop гурт, утворений в 2012 році. Основними учасниками колективу є фронтмен групи - Діма Каднай і музикант Філ Коляденко.
 У лютому минулого році KADNAY вперше взяли участь в національному відборі на Євробачення 2017 року з синглом "Freedom In My Mind", де отримали максимальний бал від журі за свій виступ, а також викликали великий резонанс серед глядачів і шанувальників творчості гурту.
 

Цей трек – черговий привід оцінити музичну цілісність гурту, єдність мислення натхненників проекту та загальний космічний позитив фронтменів колективу.  "Freedom In My Mind" – це меседж музикантів незалежного напрямку всім нам.

– Коли ти відчуваєш свободу в голові, позбавляєшся від страхів, непотрібної “шкаралупи” та впевнено йдеш до своєї мети – це і є справжня свобода. Кожен із нас особливий. Кожен може досягти всього, чого забажає. Не здавайся! Йди до кінця! Немає нічого неможливого.
 

У цьому році група прийняла рішення знову спробувати свої сили в національному відборі. Як зізнаються самі хлопці, торішній відбір зробив їх популярнішими, дозволив розширити аудиторію.
KADNAY виконають сингл BEAT OF THE UNIVERSE в фіналі національного відбору на Євробачення 2018 24 лютого.
 
У листопаді музиканти презентували україномовний альбом «Відчуваю», з яким відправляться у тур по містах України. А через місяць KADNAY потрапили в номінацію «Поп-група року» за версією музичної премії Yuna.
 
Дата і час: 16 березня, 20:00
Місце: вул. Миколи Оводова, 24, Винница 
Вартість: 400 грн
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення