Концерт київського рок-гурту «АССА»

Концерт київського рок-гурту «АССА»

Всі анонси від: Арт-паб "Beer&Blues"

У суботу 19 грудня у Вінниці відбудеться концерт київського рок-гурту «АССА» – яскравого представника нової генерації української рок-музики. Група представить оновлену сольну програму «Більше Світла».

  «Поки ми звучимо – буде кому мріяти», – цим рядком «АССА» починає свої концерти, миттєво налаштовуючи гостей на ліричний лад. У мелодійність кожної пісні групи вриваються то ніжні звуки, то справжній рок-драйв. Глядачам залишається просто розслабитися і насолоджуватися надихаючою музикою, проникливими текстами пісень і неймовірною енергетикою музикантів, яка не залишає байдужим нікого.

  – Нещодавно ми трохи оновили склад і змінили наше звучання – в піснях стало більше драйву, при цьому вони зберегли свою мелодійність. Обіцяємо незабутній вечір! – каже вокалістка і автор пісень гурту «АССА» Тетяна Власова.

 На концерті у Вінниці прозвучать вже знайомі шанувальникам групи пісні, а також абсолютно нові композиції. Традиційно не обійдеться без сюрпризів, якими «АССА» завжди радує публіку на своїх виступах. А оскільки концерт відбудеться у святковий вечір, на ньому обов’язково звучатимуть і відомі новорічні пісні. Партнер концерту – мережа музичних магазинів «Музикант».

 Гурт «АССА», створений минулого року в Києві, зараз регулярно виступає в різних куточках України, а також уже став учасником таких масштабних фестивалів, як Tatoo Collection 2015, «Живий Звук», Woodstock Ukraine, «Каховский плацдарм», Kiev Beer Fest. Цієї осені «АССА» стала спеціальним гостем закриття Міжнародного фестивалю «Кіно-Драйв» у Києві.

Окрім того, нещодавно гурт «АССА» став переможцем всеукраїнської акції «Полювання на пісню», яку проводила одна з найкращих студій звукозапису в Україні «Кофеїн».

Починаємо новорічні святкування з гарної музики! Концерт гурту «АССА» відбудеться 19 грудня в арт-пабі Beer&Blues (вул. 600-річчя, 60).
Початок о 21:00.
Вхід: 60 грн.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення